Att famla i mörkret och vika filtar

”Jag famlar i mörkret här” sa min kille igår när jag kom ut ur duschen. Jag började skratta och frågade vad fan han pratade om. Inredning, såklart! Det enda som blommar i våra huvuden för tillfället. Det slog mig att jag inte alls berättat för min kille hur jag tänker mig kring inredningen i vår lägenhet, och då är det ju svårt för honom att veta vad vi ska leta efter (varför tror man alltid att ens partner kan läsa ens tankar?). Haha, så nu håller jag på och gör moodboards vilket är barnsligt roligt!

Den här bilden la Tilda upp på Instagram häromdagen och jag älskar kuddarna. Det är snyggt när de inte är perfekt puffade utan istället casual ”nerpuffade”. Och de dova färgerna är helt i min smak!

Jag har märkt när jag har spanat på Hemnet att den nya trenden med filtar i soffan är att de ska ligga ovikta. Jag tycker det är jättefint men det är omöjligt för mig att ha en filt sådär, jag måste vika min filt varje gång jag lämnar soffan eftersom jag är helt sjuk i huvudet. Varför har man sånna tix? Jag kan inte hjälpa det… om den inte är vikt är det enda jag tänker på hur gärna jag vill vika min filt. Haha, att man orkar med sig själv alltså…

IMG_5109

  1. Det vore jättekul om du vill dela med dig av dina moodboards för inredning! Tror att många tycker att det vore rolig inspiration. Dessutom har jag också precis köpt min drömlägenhet så jag skulle verkligen uppskatta detta! Tack för en jättebra blogg, kram C

  2. Hahaha jag e likadan med filtar! Tänkte på det när du nämnde det i er pod också hahah. Blir irriterad när filtarna ligger på soffan ovikta, de bara ligger där. Nej, då måste jag vika dem och lägga på sidan av soffan så det ser snyggt ut!

  3. Haha alltså jag är precis likadan angående det där med att filten måste vikas, samma med om en mattkant eller något har böjt sig, måste räta ut det eller en obäddad säng haha. Annars ligger det och gnager och stör mig! Knasigt men man är ju inte den enda som gör och tänker så haha 🙂

  4. Förlåt, men jag började verkligen skratta högt åt detta inlägg! Fick massa bilder i huvudet när du måste typ ta dig genom en hinderbana men du gör det för Du Måste Vika Filten!! Hahaha kanske är jag som är den störda, men det är svårt att förklara bilder som kommer upp i huvudet!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi