Att vara med i en reklamfilm

Jo ni, jag har ju sett att ni är några stycken som har kommenterat reklamfilmen jag är med i! Gud så roligt det känns. Här är storyn: för en månad sedan mejlade Bonusbay.se mig och frågade om jag ville fronta deras reklamfilm. Jag frågade vad den skulle handla om och sedan satte jag mig för att lära känna sajten. När de sedan skickade moodboards för den tilltänkta filmen samt att jag testat att handla via Bonusbay valde jag att tacka ja. Det lät helt enkelt riktigt roligt.

För två veckor sedan spelade vi in den i en underbar våning och nu har den börjat gå på tv!
Gilla ni den?

För er som inte har koll på Bonusbay, och som undrar varför jag valde att tacka ja, så är det för att jag verkligen köper konceptet. På Bonusbay får man pengar tillbaka på det man handlar, alltså rabatt som betalas ut till sitt bank eller paypal-konto efter att man har kommit upp i en summa av över 150 kronor. Till exempel är det 5% på Hotels.com (perfekt för oss som reser mycket!) och hela 22% (!) på Linas Matkasse. Det är mao mycket roligare att nätshoppa om man kan få bonus på sina köp = billigare att shoppa. Och jag tror på att verkligen gilla något om man ska vara ansiktet utåt för ett varumärke.

Här kommer lite backstage-bilder från vår inspelningsdag!

IMG_8826

IMG_8832

IMG_8837

IMG_8851

IMG_8860

IMG_8873

IMG_8861

DSC_0941

DSC_0947

DSC_0966

DSC_0984

DSC_0988

DSC_0989

 Puss!

  1. Så kul att se dig på tv! Så himla häftigt!! Undrar vart de snygga vita byxorna är ifrån?

    Massor med kramar!!
    / anna

    1. Trean och tian vet jag att den går på nu, men tror att den ska rulla på alla kanaler från 3-10 under februari och mars! Kram!

  2. Alltså hur vacker är inte du! Det strålar om dig. Grym reklamfilm. Den beiga toppen du har på dig. Vart är den ifrån? Kram Frida

  3. Du tror inte dina läsare undrar hur det kommer sig att man helt plötsligt får en massa pengar tillbaka när man shoppar? Berätta båda sidor av myntet, tack.

    1. Ha ha! Vad talar du om? Det du får är ju rabatt på vissa av dina köp, fast den inte dras på en gång utan betalas ut i efterhand. Har du aldrig handlat med rabatt, på annons eller med bonus tidigare?

    2. Konceptet kanske är nytt i Sverige? Men här i UK så finns det redan liknande väl etablerade sidor t ex Quidco som kör med samma grej. Det handlar väl mest om att locka kunder till sitt märke/bolag och därför erbjuder man cashback eller rabatt osv. på dessa sidor som fungerar som en platform där alla rabatter och erbjudanden är samlade. Cashback används också av många banker här (alltså att man får tillbaka en viss summa eller % av summan man spenderar).

  4. Otroligt fin! 🙂 Du va ju så naturlig o vacker, nu blev jag lite inspirerad av att bli så där framgångsrik och toppen som du:)

  5. Jag hade precis slutit ögonen efter några timmars tv-tittande med min pojkvän, jag hör hur min pojkvän börja sänka volymen för han ser att det är du på tv (kan inte räkna på två händer hur många gånger jag har visat dig, dina böcker och din blogg för honom, så dig känner han bannemej igen!!!) och han vill inte att jag ska flyga upp ur sängen och vakna till, haha.. Men ändå hör jag världens finaste lilla röst som jag känner igen, så vänder jag mig och ser DIG där!!! Blev så glad och somnade lite lyckligare än vad jag skulle gjort :’) DÖR för ditt utseende, hela du utstrålar WOW!

  6. Du måste ju berätta var byxorna kommer ifrån eller var man kan hitta liknande. Måste ha dom! Ps Du är jättefin i reklamen!! Ds.

  7. Tycker du ser fantastisk ut i reklamen! Så därför måste jag även fråga vart de vita byxorna och blusen är ifrån?? Tacksam för svar <3

  8. Hej Michaela!
    Fin du e i reklamfilmen! Undrar vart man kan hitta guldkjolen du håller framför spegeln i filmen?? Tack på förhand!
    /Maya

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi