Hemmagjord pesto

(null)

(null)

Jag kom hem tidigt ikväll och bestämde mig för att göra en hemmagjord pesto. Tyckte dock att den var sur men så kom D hem och sa ”Vad snackar du om? Den är ju jättegod. Du har för dåligt självförtroende i köket!”. Jag antar att det är ett resultat av att alltid varit omringad av människor som är duktiga i köket och berättat för en om allt man gör fel när man försöker. Då blir det lättare att inte laga alls eller alltid ursäkta sig på förhand för att maten kanske inte är så god eller att man gjort fel. Intressent det där, när man tror så lite om sig själv i vissa situationer.

Nåväl, till middag blev det alltså en svart pasta med en svampsås som D lagade och så min pesto till det. Gott och perfekt en måndag som denna.

Nu blir det film och vindruvor. Puss!

  1. Läste i veckans affärer att skaparen av nutella dött 🙁 tänkte på dig när jag läste det! Är också halvitalienare och varje födelsedag köpte farmor och farfar med sig en burk hit innan det fanns i Sverige, så gott!

  2. Som jag väntat och väntat och tänkt kommentera och fråga vad som hänt när du inte bloggat sedan den 11:e och så LYCKAN nu när jag går in och inser att du visst har bloggat men att jag inte har kunnat se det.. åh, jag har haft sån bloggabstinens!

  3. Vad fin du är, Michaela! Din frisyr är magisk och du verkligen strålar, vilket är roligt att se! Hoppas att det fortsätter så, för din skull. Du verkar må så bra 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi