Att äta Pinterest till frukost, lunch och middag.

Förbered er på RIKTIGT mycket inredning här i bloggen framöver. Gud så roligt det ska bli, känner mig helt plötsligt nykär i bloggen som en extra bonus med den nya lägenheten.

I helgen har vi promenerat i inredningsbutiker och jag slukar allt som finns på Pinterest samt inredningsbutiker på nätet. Jag har hittat några favoriter redan men tipsa gärna!

Nu har vi ätit hemmagjord pizza till middag (älskar det som söndagsmiddag pga knappt någon disk och inget matos. Underbart!) och strax blir det film. Jag känner att jag är i sån himla fas i livet. Som jag känner mig nu, det är mitt mål att känna mig jämt.

Okej, filmdax, vi hörs imorgon!
<3

f6ad3fc7d770eb7ec8b8505c429ed1f5

  1. Hej Michaela! Så roligt att du letar efter massa härlig inredning!

    Kolla gärna in vår webbshop vi säljer exklusiva varumärken såsom Iittala, Rörstrand, Hackman osv till marknadens absolut BÄSTA priser! 🙂 ha en trevlig kväll!
    /designlounge

  2. Ett tips är att kolla in ”myinteriordetails” på instagram! Massa fin inspo! Ha så kul med nya lägenheten! Super fin 🙂

  3. Hehe, det är ett långt tag kvar innan jag kan inreda en lägenhet precis som jag vill – men jag har ändå några favoriter…

    Älskar ”Y-stolen” från Hans J Werner, framförallt i ek
    Bar”skåpet” från Buster + Punch är fantastiskt ballt
    ”Faye Dunaway” av Terry O’Neill – världens vackraste foto

  4. Så himla roligt med en ny lägenhet! Så himla fin, grattis! Jag och min pojkvän letar också lägenhet och ibland känns det som man ger upp hoppet, på grund av det halvlåga utbudet, stora efterfrågan och skyhöga priserna.. Skulle du inte kunna berätta lite mer om hur ni gick tillväga när ni köpte lägenheten? Blev det budgivning eller gav ni ett bud innan visning? Jag skulle väldigt gärna få lite tips om hur vi ska gå tillväga när vi hittar vår drömlägenhet. Kram på dig!

    1. Hej Lisa! Gud det där är ju så svårt och alla lägenhetsköp verkar gå till på olika sätt. Vi köpte den innan visning och la ett bud som vi kom överens med säljarna om. I andra fall har vi varit med i budgivning som har startat efter visningarna. Lycka till och hoppas att ni hittar er drömlägenhet! Massa kramar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi