Alla hjärtans dag

Dagg

Glad Alla hjärtans dag mina hjärtan!

Jag hoppas att ni firar kärlekens dag med de som står er nära hjärtat. Själv blev jag ordentligt överraskad i morse när D smög fram ett jättepaket från Svenskt Tenn – med den här vasen i! Åh vad jag älskar den, och åh vad bra den kommer att passa i vår nya lägenhet. Nu ska vi ut på stan och titta i inredningsbutiker, sen blir det middag och pangvin hemma ikväll.

Massa kärlek till er!

  1. Åh vad han verkar omtänksam och rar din kille! Han verkar veta exakt vad du vill ha också. 😀 Ha en mysig kväll Micki! Själv ska jag rå om min lilla farmor som jag besöker. Ska skämma bort henne med trerätters och choklad. Kram!

  2. vi har också en lugn hemmakväll med middag och mello. Vi funderade på om vi skulle göra något mer festligt men jag är gravid i vecka 35 och det mest romantiska jag kan föreställa mig just nu är stödstrumpor och horisontellt läge i soffan! och jag älskar Daggvasen. Den ä divine! Kram!

  3. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Den här mannen du hittat verkar vara fantastisk och jag är så glad för din skull att du har hittat honom. Jag har följt dig genom kärlek och hjärtkross, glädje och sorg och jag unnar verkligen dig det här! Världens finaste Michaela!

    1. Åh tack, han är verkligen det bästa jag har i mitt liv och jag är också så glad för att han kom in i det. Tack för dina varma ord <3

  4. Jag har suttit här snart en timme. Skrivit och raderat, skrivit och raderat. Jag skulle vilja ställa dig en fråga eftersom jag vill vända mig till någon smart, så jag väljer dig. Orsaken till att jag har raderat och skrivit om igen är för att jag är rädd för att få svar på min fråga. Men så här lyder den; Jag har kämpat för en kille JÄTTELÄNGE, vi snackar två fucking år. Tillslut fick jag honom och vi var lyckliga och har nu varit tillsamman i snart två år. På juldagen berättade en bekant att hans flickvän hade delat en kyss med min pojkvän i somras. Jag blev stum och grät, grät och grät. Vad gör man vid ett sådant tillfälle när han inte ens hade berättat det och nekar till det, men tillslut erkänner att det stämmer. Vad gör man med en sådan kille? Någon man inte vill leva utan men kan inte eller förlåta?

    1. Se om det finns något att bygga på och försök i så fall få tillbaks tilliten. Om han inte värderar er relation och dig så kommer du att få det bättre utan honom, men förhoppningsvis kan ni rädda er relation. Lycka till! (Kanske ville du hellre ha svar från Michaela, hoppas du får det, hon är bra på pepp av dessa slag)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi