Att köpa sin drömlägenhet

IMG_4997

IMG_4998

IMG_5002

IMG_5003

IMG_5005

Igår kväll köpte vi vår absoluta drömlägenhet. Kolla bara på bilderna, är den inte ljuvlig? Det känns som att den är tagen direkt ur ett inredningsmagasin, men det är liksom vårt nya hem!!! Jag är så obeskrivligt glad!!! I helgen ska vi bara fira och andas ut, så himla härligt att ha hittat vårt hem. Sen blir det tre månader av inredningsfrossa innan vi får flytta in. Oh vad jag längtar!

  1. Åh Gud vad vacker! Badrummet!!!! Den kommer passa er som handen i handsken. Imorgon är det alla hjärtansdag. Vad ska du göra Micki? Och vad föreslår du att en gör som är singel och förkyld gör? Hihi 🙂 Kram!!

    1. Åh visst är det alldeles underbart!!! TACK! Vi ska bara mysa hemma och umgås med varandra. Jag tycker att du ska möta om en vän eller familjemedlem. laga en grym middag och mysa. Kärlek är ju att vara med dem man tycker om 🙂

  2. Åh så fin! Kan du inte visa lite mer bilder o förklara lite mer. Hur stor? Hur många rum? Takterrass? Stort kök? Puss!!

    1. Tack! Det kommer 🙂 Det är en trea på 86 kvm med balkong och SUPERBRA förvaring (= drömmen haha). PUSS!

  3. Stort stort stort Grattis fina Forni! Det är ni så värda! Ska bli så kul att få följa!!!

    (kan fortfarande inte se din blogg från mobilen, använder chrome.. kommer bara upp ditt inlägg från las vegas, du vet säkert men ändå! 🙂 )

  4. GRATTIIISS!!!!!!!! Vilken härlig nyhet, vad glad jag blir för er skull, vad kul och härligt att börja våren med flytt och inredning. yeeey, stort och det blir nog en fin helg för er med firande av bostadsköp och alla hjärtans dag. 🙂

  5. Alltså jag sitter här tårögd och helt varm i hela kroppen efter att ha läst/sett det här!! (vilket kanske kan tyckas vara lite underligt då vi inte känner varandra…) HERREGUD vilken fantastiskt fin lägenhet ni hittat, stort stort grattis!! 🙂 kram

  6. Hej Michaela,

    Så otroligt fin! skönt att det inte verkar vara så mkt att fixa med!!! bara flytta in 🙂
    så du vet ligger adress etc uppe fortfarande på hemnet samt på mäklarbyrån, ifall du önskar att respektive sidor tar bort adressen, if u know what i mean 😉
    Kram!

  7. Åh grattis, så himla roligt för er!! Av bilderna att döma ser det ut av vara en helt fantastisk lägenhet och du är verkligen värd att få ett sådant underbart hem.

  8. Grattis vad roligt!!

    Det är så himla kul att se hur folk bor och man kan verkligen uppskatta olika typer av bostäder. Hade jag bott i Sverige så hade min drömlägenhet sett ut precis sådär. Här i London ser den ut som min och min mans Victorian Garden Flat som vi byggde om och ut och flyttade in i Januari förra året. <3
    kramar
    Tess

  9. Wow så galet fint! Där kommer ni att få det underbart! En liten fråga , den super fina tavlan på första bilden du råkar inte veta var den kommer ifrån? Vill ha!!! Grattis igen och ha en härlig kväll. Lotta

  10. ÅH, GRATTIS!!! Rena drömmen att få köpa sin drömlägenhet och sen få inreda den.

    PS. Funkar fortf. inte i Chrome, men blev så glad när jag förstod att det funkar att gå via arkivet och att du uppdaterat under dessa dagar, blev lite orolig där ett tag att något hänt men fick istället en härlig stunds läsning att se fram emot :))

  11. Jag kan inte läsa dina blogg på forni.se, det senaste inlägget jag kan se är Mellomys, jag har chrome som webbläsare. Läser just nu i mobilen via devoteappen men vill ju kunna se alla stora fina bilder!

  12. Åh! Jag följer din blogg via Bloglovin och hade en hel hög med nya inlägg att läsa. Sparade detta till sist. Jag brukar göra så. Läsa dem i den ordning jag tycker är viktigast. Börjar alltså läsa de minst intressanta först, och det inlägg som verkar bäst sist. Och jag blev genuint glad när jag såg denna rubrik för det känns som att ni sett fram emot och letat efter en ny lägenhet så länge. Så därför läste jag detta inlägg sist av alla för att avsluta denna bloggstund med en härlig känsla. Grattis!

  13. Asså, gud va glad man blir för er skull! Grattis!! Svårt att första att man kan bli såhär glad för en människa man inte känner, men du verkar va en så fantastisk härlig person, Michaela! Njut nu av denna helg, att ni har hittat och köpt erat drömhem. Stor kram till dig

  14. Men gud så glad jag blir för er skull, denna underbara lägenhet är ni värda!!
    Haha,Måste erkänna att jag bara har blivit mer och mer nervös för varenda söndag som gått utan att ni hittat något nytt hem (ni kanske blir hemlösa,haha) så gud vad roligt att ni äntligen skrivit för en riktig DRÖMLÄGENHET!

  15. Åh vilken fin lägenhet! Grattis! Har precis renoverat ett hus så känner att man kommer få MÅNGA inredningstips från dig nu =)

  16. Åh! Grattis! Längtar efter att få följa med o se massa inredningstips och sen resultatet! Kom på mig själv att sitta och le med hela ansiktet när jag först såg på Instagram att ni äntligen hittat och köpt! Lycka till med allt!!

  17. Gu vad roligt för er!! Måste kännas så skönt att hitta något som ni båda gillar! Massa grattis, ska bli sjukt kul att följa inredningsjakten, jag vet ju att jag kommer få massor med inspo från dig yay! Kram:)

  18. Grattis Forni!!! Så glad för er skull. Kunde verkligen känna er stress och letande och nu er lättnad och ro. Vad fint. Och oj vilken lägenhet, allt passar. Ska bli roligt att följa! Njut nu och andas ut. Livet är snällt ibland. Och ps. äntligen badkar igen!!

  19. Superfin.:) Riktig drömlägenhet. Glad för er skull att ni äntligen hittat ’the one’. Finns inget bättre än att planera inredning för nytt boende.

    (tips till er som undrar var och vill ha fler bilder – google image search…:))

  20. HERREGUD!!! Vilken underbar lägenhet, den är som gjord för dig Michaela! Rös när jag såg den, gud vad ni kommer trivas<3

  21. Men herregud så vacker. Detta är ni verkligen värda efter allt letande! <3 Ha nu en riktigt fin helg och njut av <3-dagen i morgon 🙂 🙂 Kram!

  22. Åh, Grattis! Förstår precis känslan. Vi flyttade in i vårt drömhus i slutet på juli 2014. Älskar golven i köket/vardagsrummet förresten! Så snyggt när det är nedslipat och mattare!

  23. Jag fick sådana lyckokänslor i kroppen av att läsa detta, fast jag inte känner dig utan bara är en trogen bloggläsare. Så himla roligt för er, efter allt letande! GRATTIS!

  24. Åh Michaela, jag kollade in den här lägenheten på hemnet och tänkte ”denna lägenhet MÅSTE Michaela se samt flytta in i?!”. Den är så DU!!!!! Älskar älskar älskar att just ni ska flytta in i den. Ser fram emot att följa er inredningsresa. All lycka i världen till er <3<3<3

  25. Ärligt. Dör lite. Får jag flytta in med er??? Grattis verkligen, det förtjänar du/ni! Massa kärlek till världens bästa inspiratör <3

  26. Tänker vilka fina läsare du har. Så snälla och generösa dom är mot dig. Förstår att du älskar din blogg. Kanonfin lägenhet.

  27. WOW! DRÖMMEN! Så fint. Haha kanske jättekonstig fråga men har letat sååå länge efter sån där bräda att ha på badkaret, superfint. Vet du var det är köpt? 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi