Alla känslor på en och samma dag.

Det är mycket känslor i den här lilla kroppen idag. Först vaknade jag och fick halvspringa till yogan, kom in alldeles svettig och hann bli på dåligt humör innan dagen ens hunnit börja. Sen var det skitjobbigt att yoga och varje gång vi skulle stå i plankan, gå ner i en halv armhävning, stanna där och ta ”tre djupa andetag” trodde jag att jag skulle ramla ihop av trötthet. Kroppen är inte alltid stark och på bra humör kan vi ju konstatera.

Sen blev dagen mycket bra för när jag skulle promenera till jobbet stötte jag på Malin och hennes Stefan, så jag promenerade med dem i solen. Snackade skit, köpte med mig frukost och kände hur dagen vände. Väl på kontoret lyckades jag bränna av ett bra mejlmarathon och hann pricka av en hel del saker som skulle göras. Vid lunch sprang jag in i ett lunchmöte med en reklambyrå, sörplade i mig en nudelsoppa mellan presentationssnack och lika snabbt som jag hoppade in hoppade jag ut igen för nästa möte. Mötet efter var mycket spännande och jag tror att det kan bli något riktigt bra. Men det drog över tiden så när jag skulle hoppa in i dagens tredje möte var jag stressad och kom på fel fot med projektet vi skulle diskutera. Kände hur energin inte var på topp i rummet och avslutade efter 90 minuter, helt slut. När jag hade en kvart till nästa möte kollade jag mejlen och såg ett par mejl jag INTE gillade, så blev stressad över dessa och var tvungen att ta mig ett par funderare. Kollade om några nya lägenheter kommit ut på Hemnet och sprang sedan vidare till Italiano Bar där jag hade mitt nästa möte med en bloggerska som eventuellt ska börja hos oss. Jag älskade henne och humöret svängde åt det positiva hållet igen. Rökte en cigarett på väg mot dagens sista möte och även det var faktiskt ganska spännande, det handlade om ett eventuellt bloggsamarbete. När allt var klart var klockan sex, jag gick förbi några butiker på vägen hem (var på jakt efter något som jag inte lyckats hitta) och så snackade jag skit med Lin i telefonen (eller mest om Givesom…) vilket resulterade i att jag glömde handla mat på vägen hem. Frös så satans mycket när jag kom innanför dörren så ställde mig ovanför vårt extra-element medan jag avslutade samtalet, lyckades dock bränna mig så fick stå med byxorna nere vid fotknölarna och kyla med is en kvart därefter.

En liten svängig dag som ni märker. Om ni ens har orkat läsa såhär mycket skitsnack…

Som pricken över i:et på min pendlande dag skulle jag laga middag och ALLT gick åt helvete, stod med tårar i ögonen och kände hur mitt tålamod helt runnit mig ur händerna, serverade en torsk som till slut smakade helt okej men med en alldeles för rinnig sås och alldeles för rinniga tårkanaler också för den delen.

Landade i soffan framför Sveriges Mästerkock, fick ett besked som gjorde mig riktigt pirrig, tog en härlig dusch och sitter nu med dagens (troligtvis) sista känsla: utmattad men glad.

Jahopp det var min lilla dag. Imorgon är en ny. Jag undrar vad den kommer bjuda på.
Hur var er dag?

  1. Älskar att du är så brutalt ärlig med hur du känner. Känner så väl igen mig i det där att dagen kan vända tusen gånger, och tårarna finns alltid nära vare sig det är positivt eller negativt. Önskar dig en fantastisk morgondag!

  2. Åh men lilla forni, kom ihåg vad du brukar skriva; vad härligt att känna ändå. Tänk dig om du hade varit helt neutral hela dagen? Så meningslöst. I morgon tar vi nya tag, kanske njuta lite om solen skiner och ta ett extra djupt andetag i den friska luften. Krama någon lite extra eller le mot en främling, helt enkelt hitta det fina i dagen och om det inte finns så skapar vi det. <3

  3. Åh vilket typiskt Forni inlägg – och jag älskar det!!!! Du är så jävla bra helt enkelt. Heja Michaela!

  4. Jag hade en fint och härlig dag (trots negativ kollega)! Önskar att du hade en bättre dag men älskar även att du är så ärlig, du visar att allt inte alltid kan vara på topp och att även den bästa kan ha en dålig dag! 🙂 Hoppas din torsdag blir mer stabil!

  5. det var spännande att läsa, kul att du delar med dig av din berg- och dalbana. min dag var ba, skrev ett långt inlägg på min blogg vilket kändes spännande. det handlar om att flytta från en stor stad till en liten by, hade blivit så glad om du ville läsa. det är ju raka motsatsen mot ditt liv men kanske just därför intressant. dessutom värdesätter jag din åsikt så hade gärna velat höra den <3 kramar!

  6. Älskar såna här inlägg!! Det behöver inte alltid vara ’soupermysigt’ och ’fab’ och ’livet på en pinne’, bra Michaela!

  7. JA är så med dig. min dag bestod av världens tråkigaste plugg mellan snytpapper, temuggar och hostmediciner. fast omringad av världens finaste mjukaste lurvigaste hundar så ändå <3

    1. Om det är till någon som helst tröst så är jag också fruktansvärt sjuk. Typiskt februari månad. 🙁 Kram!

  8. Tack. Tack tack tack. När man har världens sämsta dag med pojkvänsproblem, pms och alldeles för mycket plugg känner jag mig inte så jävla ensam längre. Tack Forni för att du är så jävla äkta och genom att skriva ett inlägg kan hjälpa en förvirrad 16åring till leende. Fler som du snälla!!!!

  9. Jag fick VG på en tenta jag inte trodde jag skulle klara pga att jag varit sjuk och haft megamycket på jobbet (jobbar heltid och har pluggat extra) och hunnit/orkat plugga endast 3 timmar till. Tjoho!

    Är precis som du väldigt upp och ner och älskar att du är så ärlig med det. Kram

  10. Vi omformulerar frågan till hur har min vecka varit! Kramper i magen på jobbet i söndags, sängliggandes måndag, tisdag, onsdag. Försök till att jobba igår, gick hem en timme tidigare på grund av kramper. Vaknade upp alldeles för sent idag med huvudvärk. Trots att jag ringt in mig sjuk till jobbet måste jag springa tusen ärenden i ett snö-blandat-regn-skit göteborg. Kom nyss på att det var fredag, tjejerna kommer över för myskväll, killen kommer hem imorgon, vi ska fira alla hjärtans dag och hans 20-årsdag och jag har en ledig helg framför mig. Så det ska nog bli bra till slut. Trevlig helg på dig bästa Michaela! <3

  11. åh. jag fyller 18. fick frukost på sängen. sen var det ett (av alla hundra de senaste åren..) besök på sjukhuset. efter det tårar, tårar, tårar. ångest, ångest ångest. men jag fick iaf en middag med skratt på kvällen. kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi