Min älskade blogg.

Ja som ni märker så fungerar den här bloggen alldeles åt helvetet för dåligt just nu. Någonting är det som är trasigt och vi har svårt att laga det. Därför skulle jag verkligen behöva er hjälp!

Skriv en kommentar till detta inlägg och svara på följande frågor:

Vad är det som inte fungerar?
Vilken dator använder du?
Sitter du inne på Firefox, Chrome eller Safari och i sådana fall, vilken version?

Tack
<3

  1. Vad är det som inte fungerar?
    Ibland kommer gamla inlägg upp (alltså bloggen ser ut som att den inte är uppdaterad på 3 dagar) och trycker jag på refresh så kommer jag till dagens inlägg.

    Vilken dator använder du?
    MacbookProo

    Sitter du inne på Firefox, Chrome eller Safari och i sådana fall, vilken version?
    Chrome 27.0.1453.110

    Du verkar inte finnas kvar/blivit uppdaterad på bloglovin heller.

    lycka till!

  2. I min mobil Samsung Galaxy S5 så uppdateras inte din blogg devotes app, men i webbläsaren funkar det. Bloggen uppdateras i iPad, både app och webbläsare. Hoppas ni får ordning på det nu!

  3. För mig fungerar nog allt. Har en Macbook Air och använder Safari, eller Iphone med Safari. Det enda är att jag fått följa forni.se på bloglovin istället för devote.se/forni.

  4. För mig funkar det prima när jag går in på bloggen via webbläsare (Mac, Safari), dock har det inte kommit upp några nya inlägg på bloglovin sedan bloggen bytte skepnad.. 🙁

  5. Nar jag anvander nyaste chrome (Tror det ar den) pa macbook sa IBLAND, tex imorse, kommer bloggen upp med att det nyaste inlagget ar ’bilder fran las vegas’ (Flera dagar gammalt). Trycka pa refresh, googla forni och klicka pa lanken som kommer upp, hjalper inte heller.
    Nar jag istallet anvande safari sa funkade det, med det nyaste inlagget ’tio saker jag gillar med mig sjalv’ eller nat sant.
    Hoppas det hjalper! Kram

  6. Hade problem med bloglovin i början så började prenumerera på nån ny ”forna. Se” och nu får jag inlägg år bloglovin som vanligt, vet dock inte vilken prenumeration det är som funkar!

  7. Bloggen kommer inte upp på bloglovin och det senaste inlägget jag kan se är ”Bilder i Las Vegas” om jag går in på forni.se. Trycker jag dock på Arkiv/Feb så får jag upp senaste inläggen. Använder Google Chrome.

  8. Jag har en macbook pro. Funkar utmärkt om jag går via webbläsaren (safari) men bloglovin har inte fungerat sedan uppdateringen :/

  9. Ingenting fungerar. Jag använder mig av Bloglovin’ och har inte kommit upp några nya inlägg på jätte länge. Men nu när jag själv går in och kollar så kan jag se dem, konstigt nog fast än det inte framkommit. Använder Chrome!

  10. Bloggen uppdateras inte i chrome på min macbook air. I min iphone funkar det som vanligt med safari.

  11. Med Macbook Pro och safari funkar nästan allt. Kan vara lite segt eller svårt att få upp vissa av bilderna bara. Annars felfritt!

  12. Funkade inte för mig igår, vet ej hur det var idag. Då var problemet att det inte uppdaterats från ”Lindex-inlägget”. Uppdaterades inte även fast man tryckte på headern.
    MacBook pro
    Safari – vet dock inte vilken version, kom upp något om ny uppdatering tillgänglig för datorn innan jag skulle stänga av den. Så den senaste eller den nästsenaste 🙂

  13. Kör Opera, Chrome, firefox på windows. Inga konstigheter där. Dock så gällande appen är den ruskigt seg på att uppdatera/uppdaterar inte alls. Så länge man kör från webläsare verkar det inte vara något problem. Jag tror att det kan vara någonting med 3G/4G eller app-inställningarna.

  14. Din blogg funkar klockrent för mig, däremot har devoteappen strulat i över en månads tid. Så all mobilblogg får jag göra i anteckningar och sen pastea in i appen. Det är lite drygt:/ Har en iPhone5s.

  15. Har en Macbook Pro, kör Safari och allt funkar förutom att devote.se/forni inte synkade med bloglovin så jag fick börja följa forni.se på bloglovin istället. Det var det enda, nu funkar allt som det ska och den uppdateras på bloglovin osv.

  16. Det uppdateras oftast inte, måste rensa cacheminnet sen går det.
    Har en Asus, sitter i google chrome och senaste versionen.

  17. HP Elitebook (jobbdator) med internet exploerer och allt fungerer perfekt! Också i telefonen ( iphone 5s med Safari)

  18. Det här var det första/enda inlägget som kommit upp på Bloglovin. Det är egentligen det som har varit problemet för mig, både på dator och mobil. Annars ser det bra ut tycker jag!

  19. Nu verkar det funka för mig, dina senaste 50 inlägg kom nyss upp på bloglovin, hade börjat fundera på varför du inte uppdaterade 😉
    IPhone 6, safari/ bloglovin

  20. För mig funkar det – jag använder Safari på en Macbook PRO. Det enda som inte fungerat är bloglovin’, dina inlägg har inte kommit upp den senaste veckan och därför har jag missat dina inlägg totalt…..

  21. Bloglovin’ är helt dörr för min del, men också nya inlägg på bloggen (detta hittade jag genom att gå in på din profil på bloglovin och där se nya inlägg).
    Använder Chrome och MacBook Pro.

  22. jag var tvungen att börja följa dig på nytt på bloglovin’ efter att du bytte, men nu funkar allt som det ska tror jag!

    (har en macbook air)

  23. Fungerar inte. Får bara upp dina gamla inlägg. Måste gå in i arkiv och klicka på februari för att få upp dina nyaste inlägg . Har Mac, använder Chrome :/

  24. Det som inte funkar för mig är att din blogg inte uppdateras på datorn. Dina nya inlägg finns med i appen på min iPhone men inte på datorn (senaste inlägget som syns för mig är ”photoshoot”).
    Jag använder mig av Google Chrome version 40.0.2214.111 på en Dell-dator.
    Tack för en grymt bra blogg i övrigt! 🙂

  25. Nya inlägg kommer inte alltid upp på chrome på datorn (satt i fem dagar och ba nu måste hon väl ändå uppdatera snart</3). På mobilen funkar allt prima!
    Kram!!

  26. Vad är det som inte fungerar?
    När jag uppdaterar sidan visas lite olika inlägg överst från gång till gång.

    Vilken dator använder du?
    emachines

    Sitter du inne på Firefox, Chrome eller Safari och i sådana fall, vilken version?
    Chrome

  27. Hej Michaela,

    Svar nedan:

    Vad är det som inte fungerar?
    Bilder försvinner från dina inlägg. Jag får konstant error på de första bilderna i varje nytt inlägg som du publicerar. Upplever att dina gamla inlägg kommer upp direkt (det vill säga att bloggen, vid ett första intryck, ser ut som att den inte har blivit uppdaterad på flera dagar). Jag upplever även att bilderna är väldigt dålig kvalité (tror inte det beror enbart val av kamera).

    Vilken dator använder du?
    Macbook Air.

    Sitter du inne på Firefox, Chrome eller Safari och i sådana fall, vilken version?
    Safari, version 7.0.6 (9537.78.2).

  28. Vad är det som inte fungerar? ser ut som bloggen inte har uppdaterats sen du la upp inlägget om Las Vegas, måste trycka på arkiv o sen februari för att se nya inlägg.

    Vilken dator använder du?
    lenovo
    Sitter du inne på Firefox, Chrome eller Safari och i sådana fall, vilken version?
    firefox, men på min iphone funkar din blogg utmärkt!

  29. Jag har inga problem.
    Använde Chrome och en gammal Acer Aspire.
    Bloglovin fungerar också, följer forni.se och inte devote.se/forni.

  30. För mig fungerar de när jag använder min iPhone 6 med safari men inte hemma med macbook air och google chrome. Hoppas det ordnar sig! Puss

  31. Hej. Jag använder blogglovin. Dina inlägg har inte synts där den senaste månaden förutom detta inlägget och förra.

  32. det enda som inte funkar är att inte ett enda inlägg hae kommit upp på bloglovin på typ 1 månad, förutom denna då

  33. Hej! Macbook, Google chrome senaste versionen. Då är det Las vegas i bilder som är det senaste inlägget. I mobil, iPhone safari funkar det fint dock! Puss o kram!

  34. I iphonen (5) med safari funkar det som vanligt ungefär men på datorn med chrome så ser jag inga inlägg efter ditt inlägg ”bloglovin”. Läste här och såg att det fungerar för en del att uppdatera sidan och det funkade för mig också då ser jag alla inlägg.

  35. Bloggen fungerar inte via bloglovin. Det uppdateras kanske var tredje vecka med resultat av 40 inlägg som är blandade gamla och nya.
    är både inne via firefox och chrome!

  36. Använt mig av safari på min samsung som funkade och just nu sitter jag på datorn med google chrome och det funkar. Jag har använt mig av mobilen tidigare i veckan och då har jag kommit fram till bloggen men det har varit att jag måste uppdatera sidan flera gngr för att det ska komma upp nya inlägg. Det är forni.se jag har gått via.
    BTW, älskar din blogg! 🙂

  37. Hej Michaela! Vill börja säga med att du verkar vara en helt fantastisk människa, så mycket ärlighet och inspiration som du utstrålar är helt fantastiskt.

    Jag ser inte dina inlägg överhuvudtaget, jag surfar från en HP via Google Chrome och måste klicka mig in på dina arkiv och månad för att få upp dina inlägg, står att du inte uppdaterat annars sen den 5 februari.
    Hoppas ni hittar problemet! Kram

  38. Hej Michaela! Vill börja säga med att du verkar vara en helt fantastisk människa, så mycket ärlighet och inspiration som du utstrålar är helt fantastiskt.

    Jag ser inte dina inlägg överhuvudtaget, jag surfar från en HP via Google Chrome och måste klicka mig in på dina arkiv och månad för att få upp dina inlägg, står att du inte uppdaterat annars sen den 5 februari.
    Hoppas ni hittar problemet! Kram

  39. Ser bara dina bilder från LA som senaste inlägg när jag är inne på mobilen…
    Använder Sony tfn, chrome…

  40. Bloggen fungerar som den ska när jag läser via min iPhone. Däremot är ditt inlägg ”LAS vegas i bilder” det senaste på din blogg om jag läser på datorn. PC Windows 7 och Google Crome som webbläsare

  41. Jag är inne på en macbook, med Google Chrome. Det som inte fungerar är att bloggen inte uppdateras. Senaste inlägget jag ser (om jag inte går in i arkivet & klickar på februari) är ”Las Vegas i bilder!”
    Dock funkar det som vanligt från min Iphone! Kram!!

  42. Har inte kommit något inlägg sedan 4/2 (hehe trodde du hade tagit bloggpaus), förrän nu när jag gick in via arkivet och läste. Spelar ingen roll om jag uppdaterat, googlat, devote eller .se, samma sak.

    Använder en samsung galaxy S3 med Chrome (senaste uppdateringen) och en PC med Windows 8, använder chrome där med. Har samma problem från båda.

  43. har inte kunnat se dina inlägg på flera dagar på chrome, det senaste jag kunde se va ”mellomys”. nu gick jag in på mobilen och sedan på internet Explorer på datorn och då gick det.

  44. Går inte att läsa din blogg från mobilen. 🙁 Senaste inlägget är bilderna från din Las Vegas resa, går dock att lösa genom att gå in via arkiv och läsa inlägg månadsvis. Firefox, samsung galaxy s4 har jag.

  45. Vad är det som inte fungerar? Inga nya inlägg kommer upp sedan Lindex-inlägget. Man måste gå in via arkiv för att kunna läsa.
    Vilken dator använder du? ASUS
    Sitter du inne på Firefox, Chrome eller Safari och i sådana fall, vilken version? Chrome

  46. Hej, jag använder mig av appen blogkeen men din blogg fungerar inte längre! Det visas inte nya inlägg du uppdaterar.
    Tack:)

  47. Jag använder mig av Crome på min iPad och där är det senaste inlägget den 5 feb.
    Kollar jag i safari på min iPad ser jag de senaste inläggen.

  48. Vad är det som inte fungerar? – Kan ej se bloggens uppdateringar efter den 5/2
    Vilken dator använder du? – HP Envy
    Sitter du inne på Firefox, Chrome eller Safari och i sådana fall, vilken version? – Chrome Version 40.0.2214.111 m

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi