Italiensk matkoma och Café de Flore.

IMG_4935

Min helg började med en fredagsfrukost på Nybrogatan 38. Jag firade Nutella-dagen en dag för sent och åt en croissant med nutella, samt ett knäcke med kalkon och avokado. MUMS.

IMG_4942

Sen gick jag till Givesom-kontoret. Vi sitter just nu på Urban Escape som är ett modernt kontorshotell. Grönt ljus på toaletterna, bland annat.

IMG_4943

Där blev vi intervjuade av Dagens Industri! Säger till när det finns ute. Så jävla roligt med all uppmärksamhet kring Givesom.

IMG_4951

På kvällen skulle vi fira Sam som fyllde år, så vi gick till Un Poco Bar för en italiensk middag.

IMG_4944

Pizzette med tonfisk, chilimayo och tryffelkräm. Gud så goda de var.

IMG_4945

Och sen åt jag en risotto som var för fyra personer kunde man tro, haha. Orkade inte ens halva. Men bra att man får mycket mat i äkta italiensk anda!

Sen gick vi hem och somnade sött vid midnatt…

IMG_4956

I lördags åt vi frukost och kollade på Nyhetsmorgon, duschade länge och fixade hemma.

IMG_4970

För när klockan slog halv två skulle vi ner till Riche för födelsedagsbrunch. Och inte för vem som helst, utan för min ÄLSKADE PETRA som fyller år idag, GRATTIS BÄSTIS!

IMG_4964

Jag åt Egg Royale!

IMG_4968

Och så var det dags för paketöppning! Av oss fick hon en homespray från Byredo.

IMG_4975

På kvällen kollade vi som sagt på Melodifestivalen och åt kött med sallad. Han fick verkligen till köttet perfekt så det var en riktig pangmiddag!

IMG_4980

I söndags åt vi frukost och spanade in lägenheter på Hemnet. Sen gick vi som sagt på visningar, sex stycken för att vara exakt. Två stycken gillade vi lite extra!

IMG_4985

Efter tre timmars letande och promenerande däckade vi på soffan. När det blev dags för middag lagade D den här pastan med kött, persilja, svamp och andra goda grejer i.

På kvällen sen så såg vi ”Cafe de Flore”. SE DEN. Otroligt vacker och fängslande.

  1. Hej du verkar ha så bra koll på mode! Undrar bara om vilka mode hemsidor du brukar kolla in eller kanske några roliga/bra appar? Kram:)

  2. Hej M!

    Hade du inte kunnat göra ett inlägg med dina olika favoritviner?

    Vad rekommenderar du en fredag efter en arbetsvecka om man bara vill dricka gott och kolla på spåret? Eller om man ska festa till det på lördagen?

    Känner att jag behöver lite tips!

    Kram 🙂

    1. Också intresserad av vin – tips! Mvh//fellow rödvins -älskare.

      Vore även kul om du kunde göra ett inlägg med alla <3ansdag-aktiviteter.. Typ sturebadet följt av lunch på Riche etc.

      Kram

    2. Hej gullet!

      Jag har tyvärr inte superbra koll, men här är några favoriter att gå efter:

      Ripasso eller Brolio-viner är i bra prisklass och alltid goda! Det finns ett Brolio-vin på box som jag brukar köpa hem ibland som är jättebra.
      Amarone om du vill lyxa till det.

      Ett förslag är att googla på vad du ska äta och försöka hitta någon mat eller vin-blogg som har tipsat om ett passande vin. Jag lär mig fortfarande…

      Puss!

  3. Ville bara säga hur sjukt snygg ditt hår har blivit/varit på sistone. Alltså, varje selfie du lagt ut på insta har varit hak-tappande-nivå för du passar så jäkla bra i ditt nuvarande hår! (ditt hår har kanske alltid sett ut såhär, men när du sa att du ville klippa kort bara för att din vän blev så jäkla snygg i det började jag titta mer på ditt hår… och då upptäckte jag hur snygg du är i ditt nuvarande hår!) Ha en underbar vecka, puss!

  4. Hej Michaela!
    Verkar som att det har blivit något knasigt med bloggen och Bloglovin sen ändrade om i bloggen för ett tag sen. Jag följer dig via Bloglovin och jag tyckte att det har varit lite väl tyst de senaste dagarna, men nu när jag går in så ser jag ju att du visst har bloggat, men att inläggen inte har registrerats hos Bloglovin. Ska jag prenumerera på någon annan bloggadress eller så, vet du? Puss

  5. Du är ju så söt att man nästan trillar baklänges! Håller med om att du är fantastiskt vacker i ditt hår! Tack för att du har varit en otrolig inspirationskälla sedan flera år tillbaka, inte bara när det kommer till utseendet såklart men även hur jordnära och ödmjuk du verkar vara 🙂

  6. Hej Michaela! Jag ska åka upp till Stockholm för en weekend inom en snar framtid och vänder mig som många andra till dig för tips då jag aldrig hunnit spendera längre tid i huvudstaden. Behöver man boka bord för brunch och lunch på Riche? Eller på restauranger i allmänhet i Stockholm? Alla Stockholms-tips uppskattas! Tack på förhand!

    1. Hej Josefine! Du bör boka bord någon vecka i förväg på de flesta mer populära restaurangerna. Ibland kan man ha tur och få ett bord i alla fall, men oftast är det kört. Mitt tips är alltså att boka era restauranger någon vecka i förväg så slipper ni stressen kring mat och kan bara njuta va god mat när ni kommer hit! Stor kram.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi