Visningssöndag

992A7FCAB2E60E78DC01C260360FC660

Fram till att vi hittat en ny lägenhet är varje söndag spikad för visningar. Och en del andra dagar i veckan för den delen. Det är svårt att boka upp något just nu, typ som i fredags när jag äntligen hade bokat in en lunch med min älskade Cilla, så fick jag ställa in den i sista sekund för att vi fick möjlighet till en förhandsvisning på en lägenhet som föll oss i smaken. Så jag kanske helt enkelt inte borde boka in några kompisdejter förrän det här äventyret är avslutat.

Nåväl, idag har vi tittat på ett gäng olika lägenheter och vissa föll mig lite mer i smaken än andra. Vi får se om det blir någon av de vi sett… annars får jakten fortsätta haha. Inte allt för länge till hoppas jag i och för sig, jag får panik på vissa av visningarna. Känns liksom så sjukt att stå och trängas i ett badrum och knappt se hur det ser ut för att det är så mycket folk, och sen ska man köpa den lägenheten för flera miljoner? När man sett den i fem minuter samtidigt som trettio andra par? Bostadsmarknaden är egentligen helt galen om man tänker efter.

Man får mycket inspiration på visningarna också! Jag ser en tydlig trend i det gråa i lägenheter som är lite större, riktigt fint och vill gärna ha det själv om man köper något som har stora, öppna ytor.

Jaja, nu blir det eftermiddagsfilm och chips. Puss!

  1. Var det den nere vid Strandvägen vid djurgårdsbron ni kikade på i fredags? Skulle själv titta på den men fick förhinder, den ser fantastisk ut!

  2. Åh, Denise Rudbergs lägenhet är fantastisk! <3 Hoppas det är den ni köper 😉 Blev helt kär i den när jag såg den i Sköna hem för något år sen ( men då med vita väggar – grått ännu mer underbart!)

    1. Ja den var riktigt magisk i verkligheten men ganska så dåligt planerad så vi får se hur det blir med den… Puss!

  3. Hoppas ni kikat på Strandvägen 27! Den ser fantastisk ut och verkar ha det mesta du beskrev i en tidigare kommentar 🙂 Det är väl badkaret som saknas där..

  4. wow vad fint. fasen har missat alla dina inlägg, trodde du slutat blogga. Fick inte uppdatering på Bloglovin, så jag hade intee nsf röstått att du bloggade fortfarande.

    Lycka till med allt.
    KRam

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi