Hur fett det är att leva.

IMG_4861

Jag älskar den här bilden och det här citatet. Jag har haft en riktigt perfekt helg och har ständigt känt mig påmind över hur härligt det är att leva. För det är verkligen det. Ofta kan jag känna ren och skär panik när jag tänker på hur livet rinner bort för varje dag. Att för varje dag jag lever, har jag en dag mindre kvar. Och hur bra de än är, så vill jag ha fler. Även om det stundtals är så otroligt tungt att leva, så känner jag under ännu fler stunder hur mycket jag verkligen älskar det livet jag har byggt åt mig själv. Jag känner mig mestadels stolt och stark, kanske de bästa känslorna i världen. Och älskad. Och för varje dag som idag, när livet bara är sådär alldeles bra, känner jag tacksamhet över den dagen jag har fått. Imorgon kanske inte blir lika bra, igår kanske var ett rent helvete – men idag är en bra dag och under dessa dagar njuter jag. Jag vet att livet stormar och jag vet att jag när som helst kan befinna mig på vad som känns som botten, därför är jag glad när livet rullar på sådär fint som man drömde om när man var ung och vilsen. Jag hoppas att mitt liv kommer präglas av så många fina dagar som möjligt. Och att jag får leva ett långt, friskt liv med mina nära. Det hoppas jag mest av allt.

  1. Härlig bild! Det är verkligen så himla lätt att glömma bort ändå. Istället för att tänka på hur fantastiskt det är att man lever, och allt man kan göra med livet, så blir man så insnöad på all vardags-stress och press. Jag tror vi fokuserar allt för mycket på allt vi känner att vi måste göra eller måste vara inom en viss tid osv osv i all oändlighet. Man tänker liksom inte på att stanna upp och tänka på alla möjligheter man har, allt man faktiskt har åstadkommit, och allt som är fint och vackert omkring en.

    Ibland när jag känner mig fast i all måsten och tråkig vardagsskit, så tänker jag att ifall jag verkligen ville så skulle jag tex kunna sälja allt jag äger och flytta till Bali. Då inser jag lite att ja, jag kan ju faktiskt göra exakt vad jag vill. Just nu vill jag kanske inte flytta till Bali, men det är ändå stärkande att känna att på någon nivå så har man ändå valt sin egen situation och ifall man vill så kan man också ändra på den. Menar då inte att det alltid är lätt att ändra vissa grejer, men att det är väldigt befriande att veta att man inte har nått någon slags slutstation som man måste befinna sig i resten av livet. Livet är så fullt av möjligheter!

  2. Gud vad bra citat. Bästa jag sett på länge, verkligen perfekt motivation lite gråare dagar, att komma ihåg de riktigt, riktigt bra också!

  3. jaaaa Forni!!!
    Så bra skrivet, jag tycker det bästa är att få vara del av när någon annan mår bra i närheten. Jag blir glad när du är glad.

  4. Så jäkla bra ju! Jag har panik över att inte hinna allt jag vill göra i livet, men alltså du har ju rätt.. livet är grymt ibland. Njut av de stunderna <3

  5. Så himla fint! Helt rätt är det 🙂 vi är lyckligt lottade som har möjligheten att vara fria att göra vad vi vill av våra liv. Det är också viktigt att komma ihåg!

  6. Han är en så himla bra Jason! Jag är nästan jämt stressad över att jag ”inte kommer hinna med allt jag vill göra och se innan jag dör” men är ändå en av dem där människorna som faktiskt kan stanna upp mitt på promenaden till jobbet, vända ansiktet mot solen och bara njuta i en minut för att livet är så sjukt jävla fint. Konstigt det där… hur man kan vara så olika i samma person.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi