BLOGLOVIN

Jag vet att Bloglovin inte fungerar men jag har mejlat dem flera gånger utan gensvar. Jag är, kan jag lova er, tre miljoner gånger mer frustrerad över det än vad ni är… men jag vet inte vad jag ska göra. Jag är inget tekniskt proffs, jag kan inte lösa det, jag kan bara mejla och be om hjälp och hoppas att jag någon gång får ett svar med en lösning.

Får mejla för femtielfte gången idag igen tror jag…

Varför kan saker inte bara vara ENKLA här i livet någon gång :((( :))) :///

  1. För mig fungerar din blogg med bloglovin men var tvungen att lägga till din nya blogglänk istället 🙂
    KRAM

  2. Hej Michaela
    Jag läser din blogg ungefär varje dag och har nu i flera dagar varit besviken att du inte uppdaterat bloggen sedan detta inlägg men så igår läste jag din blogg via mobilen och såg då att du har uppdaterat med en massa inlägg sen detta..
    Iaf, jag tänkte att du kanske ville veta att det strular en del..
    Ha en fin dag!

  3. bloggen har precis börjat fungera för mig igen i bloglovin.. Läser nämligen bara bloggar där ifrån så hade undrat Varför du inte skrivit på så länge. Sen kom det! 40 inlägg på en gång så nu har jag att läsa påväg till skolan imorgon haha, Kram

  4. Hej! Precis som Linda skriver så har jag kollat din blogg flera dagar och sett att det inte är uppdaterat. När jag kollar din blogg i min iphone så har det kommit flera inlägg än det som är överst på datorn. Just nu är ”Blogglovin” inlägget från 6:e februari överst när man besöker din blogg från datorn.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi