PHOTOSHOOT

(null)

Idag spelar jag in en reklamfilm i en fantastisk våning! Önskar jag kunde flytta in här haha. Himla kul med den här typen av inspelningar, speciellt när man spelar in med sånt härligt gäng. Ska visa mer bilder sen och längre fram i vår kommer reklamfilmen på tv! Så kul!

  1. Alltid lika vacker!

    Har en konstig fråga, men chansar på svar då jag vet du har stenkoll på Stockholm. Vilken restaurang hade du valt av Nosh and Chow, GRILL på Drottninggatan eller Pontus! för en middag ute en lördag? Har hört dålig kritik kring Nosh men är så sugen på att testa för deras inredning osv. Vad är din spontana tanke?:-) tack på förhand och för mysigaste bloggen!

  2. hahah, precis som någon ovan tänkte jag på dig när jag såg reklam för internationella nutelladagen alldeles nyss…… :))))) och så insåg jag att det kändes som länge sedan du uppdaterat, så kollade min bloglovin & såg att det inte finns nån uppdatering från din blogg sen 29e jan!! kanske värt att kolla upp om det är nån bugg? pussss <3

  3. Säkert någon som redan sagt till om det, men dina blogginlägg kommer inte med på bloglovin längre! Kom på nu att du varit helt försvunnen den senaste tiden ju. Ser att du har ny hårfärg, supersnyggt!

  4. Gud va spännande! Och härligt med sekelskiftesvåningar. Jag såg en på hemnet förra veckan och tänkte på dig och din kille. Jag borde skickat länken till dig..

  5. nu ser jag inte de senaste inläggen igen! detta är det senaste 🙁
    har en samsung dator och är inne via chrome…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi