Las Vegas i bilder!

IMG_4412

Okej kära vänner, här kommer ett gäng bilder från vår resa till Vegas! Det här möttes vi av när vi kom fram. Jesus alltså, Vegas är verkligen en låtsasstad som ser ut precis som på film. Precis!

DSC02261

Vi kom fram ganska sent första kvällen och gick till Tao för att äta en asiatisk middag.

DSC02266

Det här var vår topp tre bästa middag under våra veckor i USA tycker jag. Rekommenderar alla människor att äta middag på Tao om ni är i Vegas (eller i någon av de andra städerna där Tao finns!). Efter middagen gick vi upp till deras klubb och dansade ett par timmar.

IMG_4413

I Vegas hade vi både otur med vädret och så hade jag otur med förkylningen från helvetet. Tio grader och rinnande näsa var ingen höjdare, men ärligt talat kan livet liksom inte alltid gå som man vill. Ibland blir man sjuk och det suger, men så är det med det. Vi tog oss i alla fall ut för att turista lite i världens sjukaste stad.

IMG_4420

När jag inte orkade promenera mer gick jag tillbaka till hotellrummet och tog ett långt bad medan de andra shoppade och spelade på spelmaskiner.

IMG_4436

Vi bodde på Wynn som jag verkligen rekommenderar. Ett av de fräschaste hotellen i Vegas och otroligt fint, trots spelmaskinerna 🙂 Till exempel hade hotellet typ tre stycken Chanel-butiker, en Hermes-butik som var öppen till midnatt och sådana här vackra karuseller som mixades upp med grymma restauranger och barer. Man gick vilse varje gång man skulle gå någon stans på hotellet haha.

DSC02271

Till middag vår andra kväll åt vi på ett steakhouse på Wynn. Riktigt bra (och dyrt…). Jag åt oxfilé med sparris och två olika såser. Mums!

IMG_4550

Vår sista dag i Vegas började med promenad och kaffe i solen.

DSC02276

Vi kollade in Paris, Venedig, New York och alla andra låtsasstäder de byggt den här staden av!

IMG_4434

Till lunch åt vi på Shake Shack. Bästa burgaren i USA strax efter Umami!

IMG_4439

Innan middagen kollade jag på film på rummet, vi bodde i ett jättefint rum på 36:e våningen!

IMG_4443

Till middag blev den en asiatisk restaurang som jag inte minns namnet på, men den var inte så märkvärdig. Jag åt en soppa med udonnudlar och drack ett glas iskallt champagne till, bästa kombon!

IMG_4446

Efter middagen gick jag och D på egna små äventyr, testade några spelmaskiner och bara gick omkring.

IMG_4450

Och det var mitt Vegas i bilder! Senare i veckan kommer mina bilder från Chicago, som otippat nog var bästa staden vi besökte, trots snöstorm och tio minus! Men mer om det senare :).

Puss!

  1. Alltså ser SÅ mycket fram emot denna resa jag ska göra i sommar till samma ställen som du varit på nu. Kommer det upp ett inlägg med en massa tips samlade? Vore så uppskattat, även fast jag såklart redan har tagit till mig av tipsen du skrivit redan 🙂

  2. Bodde också på Wynn när jag var där och var också nöjd. Blev förvånad när jag kände igen badrummet. Men jag var där på sommaren, galet varmt.

  3. Hur rättfärdigar du din enorma köttkonsumtion? Jag tänker dels på djurens välbefinnande och även påverkan på miljön. Förklara gärna!

      1. Förvisso, men nuförtiden finns det andra parametrar att räkna in, såsom undermålig djurhållning där djuren behandlas som skräp under deras korta miserabla liv, plus att köttindustrin står för två tredjedelar av världens antibiotikaanvänding, något som kommer påverka oss alla en dag, inte bara du som väljer att äta kött. Då tycker jag att argumentet ”det är gott” känns rätt svagt.

  4. Hej Forni! Jag ska ta med mig min engelska pojkvän till Sverige om ett par veckor och har planerat att ha en lite försenad alla hjärtans-dag-middag i Sthlm en onsdag. Vänder mig därför till dig och undrar över nån mysig men också hyffsat billig restaurang där man kan käka och dricka gott. (Tänker mig typ 500-1000 för båda för varmrätt och en eller två drinkar). Tacksam för minsta lilla tips då jag inte är från Stockholm. Goa ställen att gå efteråt där man bara kan dricka, snacka skit och hångla efterlyses också.
    Ps. tack för härligaste bloggen. Puss!

    1. Tips på restauranger som inte kostar skjortan men som är bra: Mamas&Tapas på Scheelegatan, Matboden på Folkungagatan, Pocket by Pontus och Nytorget 6 🙂

  5. Michaela! Dina inlägg kommer inte upp på bloglovin när du har uppdaterat. Tyckte det kändes konstigt att du inte skrivit på ett tag men när jag gick in här så såg jag att det hade du ju minsann visst! Men det kanske bara är jag som har det problemet? Det funkar dock som vanligt med de andra bloggarna jag följer. Ha en härlig dag! Puss

  6. Jag läste precis att det är internationella nutella-dagen idag! Och då tänkte jag på dig 🙂 Enjoy! Puss

  7. Tao är amazing! Besökte restaurangen som ligger i New York, vid 5th Avenue ungefär. Sån fantastisk stämning med alla stora gäng med vänner som käkade middag.

  8. Hej dina inlägg kommer inte upp på Bloglovin 🙁 varit så sen nya bloggen om upp.. synd för det känns som man missar din härlig blogg !

  9. Gud va härligt det ser ut! Har alltid velat åka till Las Vegas!! Inför nästa resa spana in våra beachwear på axelineofstockholm.com där vi säljer badkläder från märket Peixoto i Miami!

  10. Dina nya inlägg syns inte såfort jag kollar din blogg på datorn :(( Men de fungerar när jag kollar din blogg via mobilen!!

  11. Hej! Det går inte att läsa din blogg via internet, inget inlägg efter den 4e februari syns.. Bara via mobilen!

  12. Hej! Dina inlägg syns inte från min dator, detta är det sista… men från mobilen ser jag! Jag har en HP och använder google crome om det kan hjälpa dig att fixa det! Saknar att klicka in och läsa från en stor skärm! 🙂 tack för en super bra blogg kram

    1. Hej Emma

      Gå in på rensacachen.se, gör den enkla förklaringen du får där och så kommer du sedan att kunna se alla inlägg i bloggen igen! Hör av dig om det inte funkar

      <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi