Fredagsmiddag en måndag

IMG_4741.JPG

IMG_4742.JPG
På senaste tiden har jag känt att jag vill göra måndagar glittrigare än vad de är. Förut yogade jag alltid på måndagar, men nu har jag bytt ut det mot onsdagsmornar istället och plötsligt har jag fått en hel extrakväll i veckan. Måndagar är liksom rätt tunga och hektiska, så känslan av att gå hem efter jobbet och äta god mat, ta en bit choklad och kanske ett glas vin eller som idag, en cola, det är en oslagbar känsla för mig. Jag njuter så mycket mer då än under vissa stunder då man ”ska” eller förväntas äta och dricka gott. Det bästa med att vara vuxen är ju att man får välja sitt egna schema så att man kan må så bra som möjligt.

Ikväll blev det flankstek med potatis och morötter i ugn med en rotfruktsbearnaise (som jag gjorde själv!) och tomatsallad. Ja, det var GOTT. Tur att det blev över även till imorgon!

  1. Hej Michaela! Som du säkert vet är det snart alla hjärtans dag. Jag undrar därför om du skulle kunna lista några restauranger som serverar mat utöver det vanliga! Skulle vara riktigt tacksam.
    Du är så underbar.

  2. Bara så att du vet är det ingen ide att inte skriva ut din pojkväns namn. Blev lite nyfiken på vem han kan vara och det tog mig tre minuter att skriva in ditt namn på ratsit, kolla vem mer som bor i samma lägenhet, klistra in din killes namn på allabolag och se hur stor omsättning och vinst han har i sitt bolag och dessutom hitta en bild på google av honom. Bara så att du vet så går det inte att hålla sådant ”hemligt”.

    1. Men alltså, vem som helst förstår att det är lätt att googla fram saker, även Mikaela. Men det betyder inte att hon behöver skriva hans namn eller flasha honom i bloggen hela tiden. Om du kikar i arkivet så ser du att han har varit med flera gånger utan att hon har skrivit just ”MIN POJKVÄN” över hela bilden.

    2. Ha ha! Tror du att det är rocket science att hitta min dude eller? Du är inte den första 🙂 Jag är väl medveten om att det är enkelt men han vill inte synas i bloggen och av den enkla anledningen är han inte med. Det är inte som att vi skäms över att vara tillsammans och att ingen får veta om det, han vill bara inte vara med här. Det är ett gemensamt beslut från vår sida – det här är min blogg och inte vår.

  3. Men guud vad gott!! Lät som världens smaksensation haha! 🙂 Det är så underbart att lyxa till det någon kväll i början av veckan efter den där lite extra långsamma måndagen eller tisdagen, för när det plötsligt är onsdag så brukar veckan alltid gå så snabbt konstigt nog.

  4. TACK Michaela för att du delar med dig av det här! Sen din förra måndags-pepp-middag har denna tradition hittat hem till mig och min sambo. Måndagskvällar är numera fredagskvällar! Tjoho!
    God mat och mys kan man inte få för mycket av, speciellt när det gäller en tung måndag.
    Ha det bäst det förtjänar du 🙂

    1. GUD vad bra att fler gör måndagar till fredagar! Så jäkla bra koncept som jag tycker att vi ska fortsätta med i all oändlighet 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi