M & D

Jag känner mig tonårsfnittrig över mitt nya halsband som kom idag! Det kommer från Jane Koenig och är ett av deras ”Love Tag”-smycken. Som jag har väntat! (Det matchar dessutom riktigt bra med min julklapp, diamantringen i roséguld som jag fick av min älskling!). Ett M och ett D är det såklart, i roséguld, och jag kan inte tänka mig ett finare smycke att ha runt halsen. Tänk att man kan bli så pirrig av att bära ett smycke med min och hans bokstav på? Mysigt ändå.

Finns att beställa här för den som är sugen! Förutom roséguld finns de även i silver, förgyllt silver och 18-karat guld (!). Det finns även som armband eller om man bara vill beställa själva ”namnbrickan” och hänga på något annat.

Tips! Det här är ju en perfekt present till Alla hjärtans dag. Speciellt om man beställer matchande! Hur mysigt skulle inte det vara?

  1. Åh vilka fantastiska! Måste beställa till mig och min pojkvän när vi snart firar tre år! Tack så hemskt mycket för tipset 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi