FIVE THINGS ON MY WISHLIST

Jag borde ha ett stillat shoppingbegär efter USA, men eftersom jag inte shoppade sådär överdrivet mycket (nåväl…) är jag mer shoppingsugen än någonsin. Dessa fem ting har jag span på att the moment! Vilka tycker ni att jag ska slå till på?

Vinterboots från Ikkii boots. Jag vet inte vad jag ska ha på mig i det här jäkla vädret, och är faktiskt riktigt förtjust i dessa. Så härligt fulsnygga. Vad tycker ni, ska jag beställa dem?

Sandaler från Gucci, ÄLSKAR de här. Speciellt med lite klack, gillar när man kommer upp lite. Vi åker till Marocko i påsk och de här skulle ju passa väldigt bra…

Jag älskar baddräkterna från Eres och skulle verkligen vilja ha en till nästa resa. Dessutom så otroligt chickt med baddräkt!

Provade solglasögon hos Marc Jacobs i San Francisco men struntade i ett köp… ångrade mig jättemycket i efterhand! Ska kolla om de finns här hemma, jag hoppas det.

Om man har velat ha en väska i över tre månader – är det inte läge att slå till då? Tycker verkligen att den här modellen är helt perfekt, från Philip Lim.

  1. De här curlingkängorna är så himla sköna! Känns som att ha fårskinnstofflor på sig utomhus typ! *hjärtögonsmiley* Kostar ca. 1400 kr. Bra, tjockare sula (så att man inte fryser) & ”greppet” på fotsulan dvs. det som möter marken, är grymt bra. Mindre risk för halka! Snyggs är de också tycker jag, för jag har dem! Mina är från Scorett! Tänk på att det ska vara någon cm fram för tårna så att du inte fryser. 🙂

  2. Väskan och badräkten – JA. Övrigt – NEJ. Min röst alltså, men sen är det ju du som bestämmer, ofc.

    1. Svar till Zara:
      HÅLLER MED! Skorna är helt jävla underbart gosiga om lite fula! Men fulsnygga som du skrev! Har själv pillat på dem här i Göteborg och vill så gärna ha ett par!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi