En sjuk tjej i Vegas

Min bloggning från Vegas uteblev lite kan man säga… Har nämligen åkt på förkylningen från HELVETET. Tror det är något virus men eftersom jag inte är hemma har jag inte orkat ta mig till en läkare. Istället har jag förätit mig på Nyquil och kämpat på för att uppleva så mycket som möjligt av Vegas. Dock i vinterkläder för att inte bli ännu sjukare haha…

Men vad orättvist det är ändå när man blir sjuk på sin semester, som man längtat så mycket till och lagt så mycket pengar på.

Nåväl, jag har en underbar semester i vilket fall och idag känner jag mig äntligen lite bättre. Vilket är tur för om några timmar drar vi till Chicago! Hockey och shopping står på schemat. Puss!!!

  1. usch då! krya på dig och njut av det du kan och orkar göra, det är ju trots allt din semester och då får man vila 🙂 om det är till någon tröst ser du väldigt söt och fräsch ut på bilden! du passar väldigt bra i beige och ljusrosa.
    kram

  2. Ah alskar chicago! Tips!!! Gibson Bar and Steakhouse om ni vill ha riktigt bra kott och en otroligt trevlig stamning (trots stela usa)! Maste prova eftratterma ocksa, forebered er pa amerikanska storlekar! Riktigt bra restaurang. Magnolia Bakery också jättetrevligt stalle om ni inte redan vart dar, finns i NY också, och möjligen LA! Kram!!!

  3. Chicago! Du MASTE besoka Eataly! Joes Seafood och Cut Steakhouse ar fantastiska restauranger! Rush Street is amazing!

  4. Va härligt ni ser ut att ha det! Så himla tråkigt att du blivit sjuk bara! Det här vet du säkert redan men blir du sjuk på semestern ska du meddela ditt arbete direkt! Inge roligt som du säger att behöva vara sjuk på semestern och då får du det som sjukdagar istället och har dom semesterdagarna kvar att ta ut senare. Krya på dig!! ❤️❤️

  5. Jag blir ofta sjuk på semestern med. Nästan alltid faktiskt. Kanske så är det för att jag jobbar mycket i vanliga fall och slappnar av och då blir jag sjuk. Som nu över jul när jag tagit 2 veckor ledigt och fick influensa och nu lunginflammation. Typsikt… Men reser jag så tror jag ofta det kan vara air condition på hotellrum och flygplanet. Tror jag är lite känslig mot det.

    Men visst är det tråkigt! Hoppas du kryar på dig snabbt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi