Delicate ring

I julklapp av min pojkvän fick jag den här ringen från Sofie Gyllenhammar. Det är en ring i roséguld med diamanter hela vägen runt. Alltså det här är den finaste presenten jag någonsin fått, visste knappt vad jag skulle säga när jag öppnade paketet! I hela mitt liv har jag drömt om en diamantring och han har väl noterat att jag har tittat lite på diamantringar, men trodde aldrig att jag skulle få en diamantring av någon i mitt liv (förutom när det är dags att förlova sig då :). Det känns så overkligt att få diamanter, som i en film eller något.

Så otroligt nätt, vacker och underbar. Ett smycke helt i min smak. Jag ska ha den på mig för resten av mitt liv. TACK älskling, för att du är en så generös och uppmärksam människa. Jag älskar dig!

  1. den är du värd fina michaela, du verkar vara så varm inombords och en nära person som vill människor runt omkring dig väl. det är fint. jag själv har vuxit upp och alltid trott och tänkt om andra att dem också menar väl, det har varit en självklarhet som jag tror du också tänkt. så har man ju märkt att alla tyvärr inte har det i sig, att vara snäll är tydligen inte en självklarhet för alla. men det är du, och mer än det. kram och god jul

  2. Jag fick en nästan likadan från Sophie Wallgren. Så glad! Min kille specialbeställde den. Ska aldrig ta av den! Ha en fin resa.

  3. Kom ihåg att diamanter är som skor de behöver kärlek och omvårdnad! Speciellt när det är stenar runt hela. 1 gång i året bör den in på översyn 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi