After work-yoga, köttfärssås för ett helt fotbollslag och världens snällaste svärmor.

I fredags när jag gick från jobbet såg jag ut såhär, som varje dag… Min vinteruniform!

Jag skippade after worken och gick på yoga istället. 90 minuters härligheter.

Efter yogan bjöd min yogalärare på vin så jag stannade kvar en halvtimme extra. Mysig start på helgen!

Sen gick jag hem och tog en lång dusch medan min kille lagade köttfärssåsen från himlen till middag. Den här gången testade han att ha i kycklinglever och bacon vilket var helt sjukt gott. Det är det som är tjusningen med denna rätt, man kan variera den i en evighet!

Efter maten delade vi på dessa kolor från Pärlans. Det är seriöst de godaste kolorna jag ätit I HELA MITT LIV. Tack tjejerna på Flattered som skickade dem <3!

I lördags gjorde jag inte många knop alltså. Låg i soffan och varvade bok med diverse julfilmer på tv. Till lunch lagade killy en gryta med kycklinglevern som var över från dagen innan och massa persilja. Pressad potatis till. Hur gott som helst.

Jag smygstartade fjärde advent…

… och till middag blev det en favorit i repris! Ett kilo räcker ju till cirka en miljon middagar så vi har mat tills semestern nu 🙂

På kvällen kollade vi på ”Now You See Me”. Mycket bra!

I söndags var jag såhär glad på grund av följande anledningar:

1. Jag hade en ny blus på mig

2. Jag var utvilad

3. Jag var ledig

4. Vi skulle hem till D’s föräldrar och mysa

5. Det var fjärde advent!

Vi åt persisk gryta med persiskt ris. Otroligt glad för att jag får uppleva sån här fantastisk mat mmm som kyssar för munnen.

Sen fick jag en julklapp av D’s mamma!!! Alltså jag blev SÅ GLAD!!!

Det var den här lilla vasen från Klong som jag önskat mig. Så uppmärksamt av henne att se det på bloggen. Blev verkligen jätteglad, min svärmor är verkligen den bästa man kan tänka sig. <333

  1. Men Gud så fint av henne! Ibland slås man av hur fina människor man har i sin närhet. Kan bli helt gråtfärdig av det.

  2. Nu vet du ju det redan, men jösses vilken underbar svärmor! 😀 Jag har vasen och jag älskar den med passion. Alla blommor blir så vackra i den!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi