Saffranspannkakor och lycka.

Jag vaknade upp med en kropp i morse som var så oändligt trött. Obeskrivligt, oförklarligt trött. Jag låg och räknade sekunder och försökte ta mig upp men det gick liksom inte. En sån morgon…

Men jag tog mig upp, gjorde mig i ordning och tog mig ut genom dörren. Lyssnade på klassisk musik hela vägen, försökte vända morgonens dåliga energi. Kom in till jobbet och möttes av tända ljus, goda vänner och en frukost som heter duga. Allt ifrån saffranspannkakor, julgröt, avokadomackor, pepparkakor och fruktsallad. Åt, snackade skit och kramades.

Tänk att en dag kan vända så snabbt.

Satte mig vid datorn och möttes av en inkorg som bara bjöd på trevligheter. Varje morgon när det är dags att öppna mejlen är som att singla slant för mig. Det kan vara en inkorg fylld av glada mejl och goda nyheter, men ibland är den så mörk. Ibland kommer jag in till jobbet och möts av mejl som innehåller depression, självmordstankar, krossade hjärtan och förlorade relationer. Det är tufft att hantera så mycket olyckliga människors brev, men det är å andra sidan ännu tuffare för personen som skriver det.

Jaja. Idag är i alla fall en bra, fin och varm dag. Jag tänker inte låta något eller någon dra ner mig idag. Idag väljer jag lycka.

Vad väljer ni idag?

Tack Joanna och Innocent som bjöd på morgonens frukost!

  1. Jag vaknade med ångest inför ett läkarbesök som jag varit nervös inför eftersom jag inte visste om jag hade ett bra eller dåligt provresultat att vänta mig. Jag gick inte, utan snarare svävade, på ett lättnadens moln därifrån samtidigt som solen tittade fram och kände att idag är en underbar dag! Tänk vad dagar kan vända snabbt ibland, och tur är ju det ♥

  2. About:Blank är ett nytt klädmärke med inriktning på vågsurfing. Första tröjtrycken gjordes tidigt 2014 och vart så väl mottagna att en efterfrågan snabbt skapades och sen rullade det på. Nu i November släpptes en hemsida där man kan köpa den nya vinterkollektionen bestående av munkjackor, sweatshirts och kommande mössor, fotoprintar med surfmotiv samt en fotoblogg och man kan även få sin surfbräda lagad via About:Blank. Märket säger sig vara ”För surfare av surfare” och har en del ekologiska modeller till försäljning. About:Blank finns nu i Stockholm och på Sveriges eget Hawaii, Gotland. Målet är att finnas i alla Sveriges största städer samt Norge innan nästa sommar.

    Märket startade kring grundaren Kenny Berganders fotografi då han släppt två fotoböcker under just namnet About:Blank. Han insåg snabbt att han ville göra nånting unikt med sina bilder och testade således att trycka dom på t-shirts istället för att göra fotoprintar. Kenny Bergander jobbar som fotograf med inriktning vågsurf men kan nu också titulera sig brandmanager och grundare för ett nytt svenskt surfmärke.

    Webb: http://www.aboutblanksurf.com
    Mail: Info@aboutblanksurf.com

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi