Supertorsdag!







Vilken härlig torsdag jag har. Frukost på Riche, pannkakslunch på Sirap och nu ska jag strax sticka iväg för att förbereda inför middagen vi har ikväll
för Givesom! Vi kommer att hålla den på Pontus! och jag är så otroligt tacksam för det. Nu måste jag springa, ha en härlig torsdag! Puss!

  1. Du tänker aldrig på allt socker du stoppar i dig? Jag tänker på sjukdomar osv. Du verkar orädd för sånt både när de gäller det, alkohol och rökning?

  2. Va med i kampen att stoppa spridningen av hiv !!

    I Musikhjälpens anda har jag startat en digital sparbössa för att kunna samla in pengar, så jag utmanar dig som bloggare och alla dina bloggläsare att skänka en liten slant

    skicka ett SMS till 72999 , skriv” OK(den summa du vill skänka) Bloggbössan

    Tex. OK100 Bloggbössan

    Summorna du kan välja på att skänka är 25 kr, 50 kr, 100 kr, 200 kr, 300 kr eller 500 kr

    sprid och uppmana gärna dina läsare att vara med och ge pengar !

    Tack på förhand ! =)

  3. hej fina! snälla bästa underbara, skulle du kunna ge mig dina fem bästa caféer i sthlm? är 25 kanske bör nämnas och är uppvuxen här (i sthlm) fikar typ aldrig men i och med att jag börjat plugga har vi börjat mötas upp på caféer styp i kvarten och är allergisk mot oinspirerande lokaler och dåligt kaffe.

    puss!

  4. Brukar aldrig kommentera, men kände att jag trotsar min ovilja att kommentera för att jag tycker du ser väldigt sorgsen ut på bilden.

    Jag är rätt många år äldre än dig och förmodligen äldre än många andra som läser här inne. Men det behövs sådana som du. Du är en stor motpol till många andra i din ålder. Speciellt av dem som tar plats och syns. Du väljer att visa att det alltid finns två sidor av allt. Att allt inte är fantastiskt, att allt inte bara handlar om yta. Att även de som på ytan ser ut att ha allt, också har motgångar och svårigheter. Att det hör livet till. Att man inte ska ge upp, att livet är värt att kämpa för, även om det är motigt ibland. Du visar att det är ok att vara ledsen, att vara nära att ge upp, men att sorgsen inte per automatik betyder olycklig och att olycklig för stunden inte betyder olycklig för alltid, eller att det inte finns något hopp om förändring. Du visar helt enkelt hur det är att vara mänsklig och att det är ok, att det inte gör dig till en varken bättre eller sämre människa än någon annan. Utan du är just det, mänsklig.

    Jag hoppas att den dagen jag får barn och de är i sina sökande år, att det fortfarande finns någon som du. Någon som du, att relatera till, att se upp till. Att sådana som du finns, ger mig hopp om framtiden.

    All kärlek till dig!

    1. Svar till Josefin:
      Jag mår väldigt bra och bilder speglar inte alltid verklighet, men du är gullig som bryr dig 🙂

      Sen vill jag tacka för din otroligt värmande kommentar. TACK.

  5. Jag skulle också vilja veta vart toppen kommer ifrån? Jättesnygg! Älskar din stil! Du bär upp allting så bra att du alltid ser dur ut haha om du fattar vad jag menar? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi