Fredagens outfit / 20% på Freebra

Klänning från Nelly Icons, klackar från Zara, smycken från Jane Koenig och Freebra Strapless Bra S-Style


I fredags hade vi som bekant julfest med jobbet och då såg jag ut såhär!

Jag får mycket frågor om hur jag gör när jag har ryggurringning eller axelbandslösa plagg. Svaret är en Freebra av någon sort. Jag har nästan alla olika modeller för olika tillfällen och plagg. I fredags hade jag en tunn, svart modell som man fäster över brösten (de har som ”lim” på sig så man bara trycker fast dem där de ska sitta). Annars brukar jag köra deras klassiska Freebra eller nipplecovers om jag har något som är genomskinligt på mig!

Eftersom jag har använt deras produkter under flera år och upplever att många undrar kring hur jag gör med vissa plagg så kontaktade jag Freebra tidigare i höstas och frågade om ett samarbete. Därför kan jag nu erbjuda er 20% rabatt på alla Freebra’s produkter fram till julafton!

Ange rabattkoden ”Michaelaforni” i kassan för att rabatten ska gälla. Perfekt present också eftersom de kommer i så fina förpackningar 🙂

Merry Christmas!

  1. Exakt vad jag behöver för den årliga Lussefesten på lördag! Ska ha en svart midi-lång klänning med mer eller mindre hela ryggen bar!

  2. Älskar när du kör dagens outfit! Din stil är i mina ögon helt perfekt, ser gärna mer av dina outfits! 🙂

  3. Hej Michaela! Hoppas jag hinner få svar innan nellys kampanjkod går ut hihi. Vill beställa klänningen men undrar hur den är i storlek 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi