Julbord, överraskningsmiddag och vem gråter vid din grav?

I fredags åt jag och Dasha lunch på Taverna Brillo!

Jag åt deras gnocchi med rosmarin, brynt smör, tomater, bacon och parmesan. Den var så HELVETISKT god så jag bokade precis en ny lunch där nästa fredag så att jag kan äta den igen. Heaven.

Efter lunchen åkte vi till Make Up Stores vårvisning! Snodde bilden från Linn.

Hem för supersnabbt ombyte och därefter vankades det julfest med jobbet. Jag gillar verkligen julfester och tycker att det är viktigt att företag styr dem för sammanhållningens skull. Lika viktigt som jag tycker det är att personalen ser det som en självklarhet att gå 🙂

Jag och Jacob som var min bordsherre.

Vi sjöng egenkomponerade snapsvisor i modern tappning, åt god mat och umgicks. På Josefinas var vi! Otroligt trevligt att vara där under vintern med stadens belysning som scenografi i bakgrunden. Tack Stampen Media Partner för ännu ett roligt år ihop!

När jag kom hem var min kille och hans bror på väg till Nybrogatan 38 för att äta en sen middag, så jag följde med och gjorde dem sällskap innan jag somnade som en stock vid midnatt.

I lördags hade vi bloppis!

Vi var tio stycken bloggerskor som körde på Fou. Jag gillar verkligen bloppisar för det är roligt att hänga med sina fellow bloggvänner och det är svinkul att träffa er! Dessutom är det miljövänligt att sälja vidare och inte slänga.

Fina Frida! Den här bilden snodde jag också av Linn, hehe. Tycker Frida var så söt här!

You’re only bored if you’re boring!

Efter bloppisen gick hälften av tjejerna till Riche för en välförtjänt lunch.

Och vid sjutiden åkte jag till Dasha för där skulle vi ha överraskningsmiddag för Marith som ska flytta till New York!

Dasha hade gjort otroligt fint hemma.

Tror ni vi var nervösa innan hon skulle komma eller? Jag hade sagt till henne att hon, jag och Dasha skulle äta en mysig middag så när hon kom stod jag och Dasha som två nervösa töntar i dörröppningen och ba ”VÄLKOMMEN VI KAN TA DIN JACKA OJ HEHE SKRIKER VI JAJA KOM IN KOM IN!”… Sen när hon gick in i köket stod tjejerna med tomtebloss och skrek ”Surprise!”. Då började hon gråta och mitt hjärta fylldes av kärlek och värme 🙂

Vi drack massa bubbel, pratade om gamla minnen och bröstpumpar (så blir det när man kliver över 25-strecket I guess) och hade det så jäkla mysigt. Vid elva tog jag en taxi hem med en väldigt harmonisk själ.

I söndags var det andra advent och jag tände våra adventsljus! Jag köpte dem i veckan så fick tända ettan och tvåan samtidigt, men nu har jag fixat så att de brinner i en trappa som sig bör 🙂

Åt frukost och kollade vilka visningar som dagen hade att bjuda på…

… den här gillade vi verkligen men den var lite för stor för oss. När man möter Katrin i hallen och inser att vi kollar på samma lägenhet som en familj på fem kände jag att vi kanske ska tänka om lite hehe… Men den var ljuvlig, har tänkt på den hela dagen idag.

Till lunch lagade D Breakfast Burritos till oss, mums! Det är bröd med stekt ägg, korv, avokado, koriander och en salsa på tomater, rödlök, paprikor etc.

Sen drack vi kaffe, åt choklad (jag) och kollade på film.

Vi såg Chef – vilken film! För er matälskare – dra på den redan ikväll!

Sen åt vi tacos till middag och kollade på mer film, som en söndag ska vara.

Jag avslutade helgen med att börja läsa Robin Sharmas ”Vem gråter vid din grav” som Lin tipsade om i senaste podden. Det är 100 tips på hur man lever ett lyckligt liv och jag föll så fort jag öppnade första sidan. Det är härligt att jobba med sig själv så som jag har gjort de senaste veckorna. Jag känner mig stundtals stark, stundtals harmonisk och stundtals panikslagen. Men det känns tydligt att jag är i en pågående förändring gentemot att bli en bättre människa för min egen skull.

Hoppas er helg har varit lika fin 🙂

  1. Såg dig och din pojkvän på stan i söndags, ni såg så fina ut så ville inte störa! Vill bara säga att du såg sjukt cool ut i din acne jacka! Hoppas din dag har varit bra 🙂 god jul!

  2. Åh låter som en fantastisk helg! Älskar att överraska vänner för att sedan få se deras reaktion, det är väl ändå det bästa 🙂

  3. Åh! Vi hade en lägenhet på nybrogatan när jag var liten, tror till och med det var nummer 38 eller liknande. Saknar den enormt mycket..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi