Vinn iPhone 5 och superfint skal med 3Details

Mitt egna stilleben i samarbete med 3Details

I samarbete med 3Details och Carolines Mode kommer jag nu berätta om en supergrym tävling jag har med dem där du kan vinna en julklapp till dig själv, nämligen en iPhone 5 med valfritt skal från 3Details.

För att tävla ska du sätta ihop ditt egna stilleben (som jag har gjort på bilderna ovan) kring din mobiltelefon. Fota ditt stilleben och posta på Instagram med #3Details. Vinnaren väljs ut av 3Details och Caroline Blomst och presenteras på hennes Instagram (@carolineblomst) samt på Carolines Mode den 22:a december kl 14.00.

Viktigt! För att vara med måste du ha en öppen profil på Instagram. Tävlingen håller på från 1 december till 22 december.

Förutom tävlingen har 3Details 25% rabatt på utvalda mobilskal fram till jul – en perfekt julklapp till dig själv eller någon du håller kär! Här kan du se i vilka butiker erbjudandet gäller. Jag har två favoriter, det ena är det vita skalet på bilderna ovan och det andra får ni se i nästa vecka. Puss!

  1. Lite lustigt att du väljer att jobba med 3 med tanke på din tidigare relation till företaget. Vet inte om de gottgjort dig, var ju ändå många år sedan, men känns tyvärr inte särskilt äkta.

    Ahja, kul tävling iallafall 🙂

    1. Svar till Isabelle:
      Hej Isabelle

      Du har hängt med länge, intressant att du tar upp det! Som du säger var det många år sedan och efter flera år av kompensation och kontakt med 3 har jag förlåtit dem och gått vidare. De senaste åren tycker jag att de har gjort ett bra jobb med 3Details och jag har ett par vänner som jobbar inom företaget så det känns kul att jobba med dem igen.

      Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi