Hemmagjord pizza, After Ski-fest och första advent.

I fredags kväll kom jag hem sent från mässan så det blev hemmagjord pizza och sen somnade jag strax efter tio till Batman-filmen…

I lördags morse vaknade jag efter elva timmars sömn och gjorde i ordning mig för Attitude STHLM.

Efter några timmar åkte jag tillbaka till stan och åt en sen lunch på Riche med Carro.

På kvällen hade Petra en middag på Wall med After Ski-tema. Såhär snygga var vi när vi gick dit efter en fördrink hos oss! Carro var ett ölglas ha ha ha <333

Jag tog inte en enda bild på festen dock, var alldeles för upptagen med att dansa till det legendariska livebandet ”Håll käften” som spelade äkta after ski-musik.

I söndags var vi på lägenhetsvisning och åkte sedan hem, som jag nämnde tidigare, till mina föräldrar för lunch.

Mamma hade gjort en himla god risotto toppad med ruccola, mmm…

Efter maten var det adventsfika och så skrapade vi Triss som varje advent. Jag vann 150 kronor! Jippi!

När vi kom hem igen såg vi ”The Fault in our Stars”. Jag har läst boken så jag var beredd, men ändå grät jag helt okontrollerat. Det är en så sorglig historia och det smärtar så mycket i hjärtat när man ser den. Orättvisa jävla världen är det enda man känner i efterhand. Ni måste se den, måste måste måste.

Det var min lilla helg!

  1. Grät sååå mkt när jag såg den min kille fick nästan lugna ner mig. Det gick inte att inte gråta! Fy så orättvis värld!!

  2. Jag såg också denna film med min kille, det slutade med att han pausade filmen la bort datorn sa ”vi kan kolla på resten imorgon” och sen låg och höll om mig i typ en timme. Herregud, filmen är så sorglig och man är ju så jävla blödig…

  3. Jag började gråta två minuter in i filmen och slutade gråta när den var slut typ, så himla sorgligt när en läst boken och vet exakt vad som ska hända. Men också en riktigt bra film för de dagar när en känner att en helt enkelt bara behöver gråta!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi