BLOPPIS PÅ LÖRDAG

Jag kör både kontanter och Swish så kom och shoppa! Bland annat så har jag plockat ut tio stycken vinterjackor/kappor, tjugo par skor (minst) och ett tjugotal klänningar som bara är använda någon gång. Puss!

  1. Gjorde din fisksoppa och herregud, matheaven. Bytte peston mot en hemgjord färskostdipp med örter. Tack!

  2. hej Michaela!
    läser din blogg dagligen och vill bara säga att du verkar vara en helt underbar människa. Så himla klok och vacker är du.

    Jag har mått fruktansvärt dåligt den senaste tiden och var för några månader sedan redo att ge upp, ta mitt pick och pack och lämna livet bakom mig.Till slut blir det för mycket liksom, och man orkar inte mer. Men jag har bestämt mig att jag inte ska ge upp. Dina fina texter hjälper mig ska du veta.
    sluta aldrig att skriva, lova det.
    Många kramar.

    1. Ge inte upp, vila i att ingenting är ständigt, inklusive olyckan. Om du är stark och har tålamod kommer den sakta att lämna dig och bytas ut mot något annat. Du har en mening på den här jorden och jag hoppas att vi får ha dig kvar i många år till.

      Massa kärlek
      Michaela

  3. Vad synd att man inte bor i Sthlm!! Men kan inte du lägga upp det som du inte fått sålt, så att vi som har en bit till Sthlm också kan fynd? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi