En perfekt sommaroutfit

Jag gillar verkligen Anna Irenes outfit på den här bilden. Jag åker ju till USA snart och skulle behöva lite nya kläder för de platserna som bjuder på lite varmare väder. Sandalerna är ju sjukt fina, från H&M dessutom! Någon som vet om de finns i butik nu eller om de är gamla?

Om några timmar är jag hemma i Sverige igen, jag saknar min man. Det är omtumlande på flera sätt att jobba med välgörenhet och det ska bli så mysigt att lägga mig i hans famn.

Ha en härlig lördag!

  1. Hej Michaela!
    De tofflorna köpte jag i somras. Kanske att man kan ha tur o nån enstaka storlek dyker upp på nätet på rea, men annars tror jag tyvärr de är slutsålda! Kram

  2. Fina fina fina Michaela! Sandalerna är en klar favorit men jag tror dessvärre att de är slut i Sverige. Ska bli så kul att följa dig på din resa till USA snart! Massor med kramar ♥

    1. Svar till Elin:
      Hej Elin! Det har jag faktiskt inte gjort men nu när du säger det så… jag har bara fokuserat på vad hon har på sig eller hennes vackra hår, hennes kropp har inte varit i fokus. Men nu när du säger det så ser jag att den är tunn. Dock har jag för mig att hon alltid har varit en tunn tjej? Kram

  3. Till att börja med tack för de fina tankarna du delar med oss! Sen vill jag bara tipsa om att vingåker factory outlet (www.vfo.se) har snygga sandaler från tiger of sweden för halva priset, checka in det! Jag beställde ett par idag 🙂

    Kram

  4. Hej Michaela!

    Jättefint att du dragit igång ett projekt/arbete som hjälper andra människor.
    Jag tänker dock en del kring välgörenhet kontra ekonomiska system. Välgörenhet är lite som att hela tiden försöka lindra symptom istället för att bota sjukdomen. Inget fel i det! Välgörenhet hjälper massa människor jorden runt och det är fint att folk ägnar sig åt detta.
    Men om man börjar fundera på orsakerna bakom fattigdom och annat så hittar man ju alltid politik. Vi lever i en värld där en minimal del av befolkningen lever på en maximal del av tillgångarna. Vilket ekonomiskt system i världen försöker jämna ut dessa skillnader? Socialismen- eller om man vill vara lite mindre ”radikal” – vänsterregeringar.
    För hur jämnar man ut dessa skillnader? Jo man strävar efter ett mer klasslöst samhälle där oavsett vart du är född i världen så ska du ha samma rättigheter och möjligheter.
    Som exempel: I Indien finns en delstat som heter Kerala. Det är den delstat som erbjuder sina invånare Indiens främsta sociala trygghet. Grundläggande skolgång och sjukvård erbjuds alla kostnadsfritt. och över 90% i delstaten är läskunniga. I den här delstaten dominerar ett demokratiskt valt kommunistparti som iom att de är vänster jobbar för att jämna ut skillnaderna och minska fattigdom. Det finns flera liknande exempel runt om i världen.
    Jag är emot diktaturer i alla dess former, både höger och vänster.
    Däremot är jag för en politik vars vision är ett klasslöst samhälle där alla barn som föds har samma möjligheter i livet, och där fattigdom är utrotat.
    Hade varit intressant att veta din syn på hur högerpolitik ska radera fattigdom från jordens yta och därmed stoppa behovet av välgörenhet i framtiden.
    Ha en fin dag & ta hand om dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi