Tips: Hur man lovebombar!

\n

 

\n

Halebops nya reklamfilm, så fin.

\n


Idag bjuder jag på fem stycken tips på hur man kan lovebomba en person på nätet!

\n
\n

1. Var generös med dina likes på Instagram! Likea inte bara skitsnygga internationella supermodell-tjejer, likea generöst till alla i din omgivning.

\n

2. Börja följ en ny person i veckan som finns i din närhet! Hur glad skulle inte du bli om tjejen i receptionen på ditt jobb eller en klasskompis du inte står så nära börjar följa dig? Press ”follow”!

\n

3. Skriv minst tre stycken snälla kommentarer till vem som helst i ditt flöde. Komplimentera gärna andra egenskaper eller bilder än att någon är snygg så hjälper du även till att minska hetsen kring skönhetsideal.

\n

4. Om du har en blogg – tips om andra bloggar i olika inlägg! Var generös med länkar och våga pusha upp andra bloggare. Du har ingenting att förlora på det och gör en annan bloggares dag betydligt varmare!

\n

5. Skriv aldrig någonsin en elak kommentar, du har ingen aning om hur mycket du kan skada.

\n
\n

\n
\n

Det här inlägget är ett samarbete med Halebop och No hate. Sandra ”Niotillfem” Beijer gör också den här kampanjen tillsammans med mig och har skrivit ett inlägg där hon har samlat era frågor och svar kring näthat (både viktigt och fint). Läs här!

\n

  1. Sa himla fin ide! Brukar egentligen inte kommentera bloggar men det e nog dags att borja med det nu, tankte aven att om det e nagon som fortjanar nagra extrra lovebombs e det ju du. Tack for evig inspiration och vardefulla ord. Du vekar ha ett hjarta av guld!

    sorry for the lacks of svenska versaler,
    Massa kramar fran london

  2. Bra skrivet! Jag brukar alltid skriva snälla kommentarer & jag blir ledsen när jag ser andras elaka kommentarer på någons inlägg. Det är en sådan onödig energi att lägga elakheter mot någon.
    Med vänlig hälsning Anette Starby

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi