Mina ord på någons hud.

I morse när jag kom till jobbet fick jag det här mejlet:

”Hej.
Med detta mail vill jag bara berätta hur mycket dina fina ord värmer.
Ofta träffar dom mitt i magen, men för några dagar sen läste jag ett citat som träffade mitt i hjärtat.
Så jag var tvungen att springa till tatueraren och pränta in ditt citat i huden.
Jag sa till min kille att jag tänkte på honom, mitt livs kärlek.
5 dagar senare (igår med andra ord) fick vi reda på att vi ska ha barn. (helt oplanerat, men jäklar vilken glädje.)”

Det här är det absolut finaste jag har varit med om. Herregud, blev så otroligt rörd och alldeles tårögd. Tänk att mina ord finns på någon annans kropp.

Den här onsdagen är onekligen en bra jävla dag.

  1. Jag är inte så förtjust i tatueringar men den där tatueringen var så himla fin! Texten! Typsnittet och placeringen! Vilken underbar tjej med hjärtat på rätt ställe. ♥

  2. Fan hörru, jag behöver verkligen någon form av hjälp.
    Jag går runt och bär på en ångest hela tiden som verkligen inte försvinner. För saker som egentligen inte betyder någonting eller som inte ens har hänt? Går alltid med en klump i magen till jobbet för att jag är rädd att min chef ska vara sur på mig – fast jag vet att jag presterar bra? Jag tror mina kompisar är sura på mig – fast jag vet att de inte är det? Jag tror att jag är döende eller allvarligt sjuk när något i kroppen känns fel, fast det inte är så?

    Jag vet inte vad som är fel. I allt bra hittar jag alltid något. En konstant ångest som jag helt ärligt inte vet vad den grundas i då jag är tillfreds med mitt liv.

    Jag har gått hos psykolog/kurator tidigare. Helt ärligt så hjälper det bara i stunden, säkert träffat fel psykologer. Jag vet att du verkligen inte kan ge mig exakta svar, men kanske tips på tankesätt, eller vad som helst egentligen, bara förståelse är något jag egentligen söker då ingen lyssnar/fattar. Du är verkligen en förebild för mig.

    Varmaste kramarna någonsin (läst din blogg skitlänge – aldrig kommenterat. Måste börja med det. Du är så jävla stencool. Önskar jag kände dig!)

  3. Hej Michaela, jag vill donera via givesom, men mina föräldrar råder mig att inte göra det. Varför? Jo, för jag inte kan se hur pengarna kontrolleras. Mamma och pappa råder mig att bara välja organisationer som har ett 90giro, för att ta det säkra före det osäkra.
    Jag tror på dig, på det du och dina kollegor gör, så det handlar Inte om att tvivel på er verksamhet, jag har förtroende för dig! Det handlar om att jag som ger vill kunna kontrollera pengarna men inte kan det om jag ger via Givesom.
    Så min fråga är om ni på något sätt granskas? Vart kan jag läsa om det?
    Om inte, kommer ni att göra det?
    Jag tror på detta, men som förklarat vill jag kunna kontrollera pengarna, genom ett

    Jag är under 18, därför har mina föräldrar inflytande. I slutändan väljer jag själv men håller ju med dem om att det är bra att kontrollera sina pengar.

    Kram, vill tillägga att ni gör ett fantastiskt jobb. ♥

  4. Hej Michaela, jag vill donera via givesom, men mina föräldrar råder mig att inte göra det. Varför? Jo, för att jag inte kan se hur pengarna kontrolleras. Mamma och pappa råder mig att bara välja organisationer som har ett 90giro, för att ta det säkra före det osäkra.
    Jag tror på dig, på det du och dina kollegor gör, så det handlar Inte om tvivel på er verksamhet, jag har förtroende för dig! Det handlar om att jag som ger vill kunna kontrollera pengarna men inte kan det om jag ger via Givesom.
    Så min fråga är om ni på något sätt granskas? Vart kan jag läsa om det?
    Om inte, kommer ni att göra det?
    Jag tror på detta, men som förklarat vill jag kunna kontrollera pengarna.

    Jag är under 18, därför har mina föräldrar inflytande. I slutändan väljer jag själv men håller ju med dem om att det är bra att kontrollera sina pengar.

    Kram, vill tillägga att ni gör ett fantastiskt jobb. ♥

  5. Alltså, du verkar ju ha sån koll på det här med mat & kärlek, så jag har en fråga som rör båda!
    Jag och min kille ska gifta oss i Stadshuset i helgen, det är ett ”pre-wedding”, men våra små barn är ändå med och efteråt vill vi äta med dom.
    Prisklass och sånt spelar ingen roll, mer om du vet ett schysst ställe, med bra mat och lite tolerans med en 1,5-åring.
    Vi är vana att springa runt och så, men om du vet nått ställe där du sett barn hänga med, som du gillar.
    A, tack om du vet nått…Vi äter inte ute jätteofta längre.
    Verkligen tacksam för tips!
    Allt gott!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi