Det gråa.

Herregud, det här gråa vädret… det tar kål på mig. I november har vi haft två soltimmar i Stockholm på hela månaden, vad är det liksom? Inte konstigt att vi är ett så deprimerat land.

Att sitta på kontoret med lysrör i taket och stirra in i en datorskärm hela dagarna kan ju inte vara bra för själen. Måste börja äta D-vitaminer och promenera mer tror jag. Är trött exakt jämt.

  1. Jag känner igen det där! Jag blir faktiskt piggare när jag äter min d-vitamin + kalcium och sen promenerar minst 30 min om dagen. Promenaden är superbra mot allt möjligt för 30 min om dagen minskar depression och man blir av med äckliga stresshormoner 🙂

  2. Jätteviktigt att du tar promenader ♥ Så mycket bättre för kropp och knopp speciellt i det gråa dystra. Kram och hoppas du blir piggare!

  3. Japp, D-vitamin ÄR bäst, men vet du vad som också är ASBRA?! Att sätta på sin favoritmusik en tidig morgon och dansa din den ”friaste” dansen du bara kan. Gör vilken person som helst glad! Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi