Mojitos, tjejer i mängder och tavlor på barn som drunknar.

 

Helgen började med födelsedagsdrink för Amanda! Såhär fint hade hon dukat fram. Det finns verkligen ingenting härligare än att bli bortbjuden till någon som har gjort fint <3

 

 

Jag hade på mig byxdressen från Bubbleroom och smycken från Jane Koenig.

 

 

Några tjejer jag gillar riktigt jävla mycket: Petra, Lin, Steffi, Amanda.

 

 

Tjejer alltså <3

 

 

Vi drack mojitos, åt fajitas och snackade brutalt mycket skit, som sig bör på en tjejdrink.

 

 

Sen tog vi en taxi till Bernies för en drink innan de andra fortsatte till V och jag promenerade hem. Riktigt glad över det dagen efter när jag mådde som en prinsessa! Ibland gör man helt klart mer kloka beslut.

 

 

Såhär kan en frukost se ut när den inte är vackert upplagd för bloggen 🙂 Kokt ägg, kaffe och avokadomacka!

 

 

Efter frukost fick jag ett bud med Oddkas nya smaker! Trevlig helgpresent, helt klart. Finns att beställa på Systemet för 99 kronor! Endast 20% alkoholprocent också vilket är trevligt för diverse tjejkvällar när man inte vill dricka starksprit.

 

 

Under lördag förmiddag låg jag hemma i soffan och kollade serier, sen gjorde vi ett par ärenden på stan och lagade lunch. Kycklingfajitas! Sååå gott.

 

 

Efter även en eftermiddag i lugnets tecken lagade min karl den här supergoda middagen. Kött, bea och sallad är svårslaget alltså. Sen drack vi rödvin och hånglade resten av kvällen.

Spännande att man blir mer kär i någon för varje dag som går. Skulle uppskatta att jag är tusen gånger mer kär nu än när vi blev tillsammans. Och då var jag ändå rejält kär också. Härligt! Ska leva hela mitt liv med honom.

I söndags gjorde vi oss i ordning för Fars dag! Men först gick vi på lägenhetsvisning. Den var fin men lite för liten…

Efter visningen gick jag en sväng på stan i väntan på att min familj skulle komma och klockan skulle slå brunch. Jag var inne på AuktionsverketNybrogatan och fastnade framför den här tavlan i säkert en kvart. Ett av mina första minnen någonsin i mitt liv, är en dröm jag hade när jag var fyra år. Då drömde jag att jag drunknade och precis innan jag skulle dö så började havet skifta i alldeles otroliga färger. I den drömmen såg det ut nästan exakt som på den här tavlan. Det var häftigt och jag skulle vilja ha den hemma som ett minne, men en kvarts miljon kronor för en tavla är lite utanför min budget hehe…

Sen gick jag till Svenskt Tenn och klämde på kuddar. Den beiga i mitten och den gråa till höger var mina favoriter. Blir perfekta i vårt nästa hem :)))

Köpte nya servetter i alla fall!

Efter shopping blev det Fars dag-brunch på Broms! Här är jag och min pappa, som jag älskar mest av allt i hela världen i all evighet.

Jag och mamma delade på Egg Benedict och…

… burrito! Den var SÅ god. Rekommenderas varmt om ni är där på lunch!

Sen fikade vi med goda grejer från deras bageri. Pappa blev jätteglad både för presenten och brunchen 🙂

Resten av söndagen var det soffhäng, middag och mer soffhäng.

Riktigt skönt med en hyfsat lugn helg för jag är uppbokad hundra dagar i veckan fram tills mitten på januari nu…

… andas.

P.s! Missa inte att chatta med mig på Halebops Facebook (facebook.com/halebop) kl. 16.30-18.00!

  1. Gud vad sjukt, jag drömde faktiskt också när jag var liten (ungefär ett av mina första minnen) att jag drunknade. Trodde länge att det var så min farfar dog men fick sen kanske något år efter det veta att han dog av en hjärtattack och att det bara var en dröm. Konstigt det där med drömmar som barn, att de verkligen sitter i en.

  2. ”Blir perfekta i vårt nästa hem” – jag älskar, och hatar, den kommentaren! Vet inte hur många gånger i veckan jag tänker eller säger likadant, haha. Jag ska också flytta om några månader och har redan inrett hela min nya lägenhet i huvudet, älskar det! Men jag måste hela tiden behärska mig för att inte redan nu köpa på mig allt jag vill ha, hatar det! 😉

  3. Vilken härlig & mysig helg du har haft! Jag håller med dig om att det är härligt att vara kär för det är jag också i min sambo som jag har levt ihop med i 10 år & har två gemensamma barn med. Underbar känsla!
    Med vänlig hälsning Anette Starby

  4. jag har nyligen blivit model, kolla gärna in min blogg!
    älskar att läsa din blogg också, det är precis sådant som man vill läsa som du lägger ut! 🙂

  5. ”Ska leva hela mitt liv med honom.” Så mycket känslor i denna mening. Var tvungen att gå in här idag igen för att läsa om just det stycket. Sådär i förbifarten, självklart, men ändå med så mycket betydelse.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi