Monday.

Ironiskt att man tar en riktigt lugn helg och ändå åker på en förkylning. Varför är det så? Hela dagen idag på kontoret så har jag gått runt med rinnande näsa och svullna halsmandlar. Eh, hur mår du egentligen? frågade en kollega nyss. Jo tack i själven mår jag förvånansvärt bra men min stackars kropp mår sådär… Men jag vill inte gå hem för ikväll har jag bokat upp mig på yogan och jag ska fanimig gå. Bara en halvtimme kvar och efter yogapasset är jag verkligen värd en god middag, soffhäng och kramar. Längtar!!!

Annars har den här måndagen varit precis som vilken måndag som helst i livet. Kall och med en lång att göra-lista. Har ätit fyra plopp till mellis och kommer nog äta två till innan yogan. Haft fem stycken internmöten och skickat femtio mejl… eller femhundra.

På lunchen pratade vi redan om nästa helgs planer… varför är det alltid så? 🙂

Hur är er måndag?

  1. Hej Mickis..! Tips från mig. Som inte varit förkyld , sjuk på tre år. Och då brukade jag vara sjuk ofta förr. 1. Coldy, spruta i munnen och känn att du blir frisk. 2. Nyodex, vidrigt att gurgla men du blir inte sjuk. 3. Otrivin Comp, du blir frisk direkt. 4. bli veggo!

    Puss och krya på dig:)

  2. Inser nu att denna måndag även här varit förvånsvärt bra – måndag tillbaka till skolan efter höstlov och jag är nog den enda som tycker det är skönt 🙂 man är väl en nörd kanske. I vilket fall blev min måndag ännu bättre när jag såg den hunden. ÄLSKAR bloggare som lägger upp såhär söta saker, inte bara jag som är besatt. Blir varm i hjärtat!!

  3. Min måndag har varit rätt okej. Är sjukskriven från jobbet för stress och utbrändhet. Skönt att få lite tid att andas ut och fundera över min livssituation och fokusera på mig själv lite.Annars är det mest lite ångest över att det är måndag och man inte är på jobbet. Driver eget företag också så allt står still när man inte är där :/ Läst igenom dina texter om hur du kände när du var i ungefär samma sitts för någon vecka sen. Dina ord har hjälpt mig otroligt mycket i Mitt tänkande och känslor till det jag går igenom nu. Tack för att du vågar öppna upp dig och visa den sidan också. Du inspererar mig väldigt mycket. Älskar din blogg! Kram ♥

  4. Hej fina du, jag vill också tacka för att du skriver så öppet om detta, det värmer och gör en själv lite modigare. Du är en grym kvinna! ♥ Ett litet tips som du kan tänka på är att även det som är roligt tar kraft. Så försök prioritera det och de som får dig att må bra. Vet inte om du redan har koll på det men jag tänkte i alla fall köpa Så ung och så duktig efter att du skrev om den. Tänkte ”jag gör det en annan dag” – men nu är den slutsåld överallt på nätet! Så det finns som sagt ALLDELES FÖR MÅNGA duktiga kvinnor bland oss. Förebyggande förkylningstips;) är t ex att börja dagen med hett vatten med ingefära och citron. Gör enkla smoothies om du inte orkar ”hålla på”, köp frysta grönsaker och frukt och mixa med vatten = klart! Detta blev en roman men har tänkt skriva till dig ett tag. Tack för en inspirerande och äkta blogg som värmer hjärtat, kram 🙂

    1. Svar till Cathy:
      Hej fina du

      Vad sjukt att den är slutsåld! Du kan få läsa min när jag är klar med dig 🙂
      Du har helt rätt, även roliga saker gör kroppen trött. Nu blir det vila i ett par dagar.

      Tack för dina varma och vackra ord, önskar dig verkligen allt gott som livet har att erbjuda!

  5. Jag tycker det är så synd att folk inte kan stanna upp och bara njuta av nuet. Vi längtar alltid efter helgen, alltid efter sommaren, alltid efter nästa grej. Jag personligen älskar måndagar då jag ser det som en nystart. Jag älskar även helgerna, men det är inget jag liksom sitter och suktar och pratar om under restrerande dagar.

    Jag älskar även denna pissiga regniga höst 🙂 Och jag längtar till julen men jag gillar hösten då man får äta goda soppor, man kan krypa ner i en varm säng med massa filtar, man kan använda sina stora mjuka stickade tröjor, ROTFRUKTSSÄSONG hallå, höst = you put in work. Varje dag/månad/årstid har sina cons men defintivt också sina pros. Vardagen är bäst (:

  6. Ibland kan förkylningar bryta ut när man väl tar det lugnt av någon konstig anledning. Vilken söt bild du har på hunden som tittar så gulligt med sina söta ögon. Jag smälter!
    Mvh Anette Starby

  7. Det är bättre både för en själv, och ens omgivning:), om man är hemma och vilar när man känner sig sjuk. Det här är inte menat som kritik mot dig, men tänkte lite på dina yoga fellows om du nu gick dit. Tyvärr smittar man ju ibland även innan man får symtom, men iallafall. Kram och krya!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi