Pannkaksmorgon



God morgon hjärtan!

Hur mår ni? Jag mår mycket bra efter en lugn kväll igår och tio timmars sömn i natt.

Låg i sängen hela morgonen och gick sedan upp för att steka pannkakor. Pannkakor med sylt (för honom) och nutella (för mig) tillsammans med kaffe och juice… Perfekt start på dagen! Passade på att läsa intervjun med Ben Gorham (mannen bakom Byredo) ur senaste ELLE som jag missat också.

Nu skulle vi egentligen gått en sväng på stan men eftersom regnet precis föll blir det soffan och sista avsnittet av Bron istället… Aaaah! Så spännande!

Ha en underbar lördag så hörs vi imorgon igen. Puss!

  1. Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna 🙂

  2. Åh underbart!!! Saknar svenska pannkakor här borta i New York – men klagar ändå inte på det övriga matutbud som finns här!

    Stor kram på dig!

  3. Jag måste bara säga att du skriver så fina texter, verkar ha världens finaste personlighet och är så jävla snygg. Jag ser verkligen upp till dig och beundrar dig och det är på nåt sätt så skönt att höra att du också har ångest. Jag är nöjd med den person jag är och jag är sjukt stolt över mig själv, för jag presterar så himla bra i de flesta delar av mitt liv, men har ändå också så mycket ångest ibland. Det känns skönt att veta att man inte är ensam och du sätter ord på det på ett så bra sätt. Tack för att du får en att må bättre, även om jag inte känner dig och fortsätt vara så jävla grym Michaela. Hoppas du mår bättre snart. Tusen kramar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi