Torsdagskväll



Killen lagade höstgryta till middag och vi avnjöt den tillsammans med ett glas rött. Smaken av rött vin tillsammans med kantareller är en ljuvlig kombination.

Livet i det lilla stora.

  1. men gud vad det såg gott ut!! Tycker att du borde börja med att skriva recept, det skulle uppskattas! KRAM

    1. D brukar bara köra på känsla så när Jag ber om receptet sen vet han inte exakt hur han har gjort haha… Jag lovar dock att ge ut recept när jag lagar mat! Inte lika ofta men ändå 🙂 puss!

  2. Åh så gott och mysigt det såg ut 🙂

    Och tack för så fina, grymma inlägg den senaste tiden, tror att det är så brutalt många tjejer/kvinnor i arbetslivet som sliter tills de stupar utan att våga visa hur mycket det tär psykiskt och fysiskt, jag är en av dom. Du är FAB!

  3. Var kommer dina vinglas ifrån? Jag har likadan som jag hittat på loppis, men skulle gärna vilja veta ursprunget då vissa är lite kantstötta och jag vill ha fler 🙂

    1. Svar till Rebecca:
      Finns SÅ fina identiska glas för typ 2.5 euro i den franska butiken Merci i Marais! Har ett gäng av dem. Tror de går att beställa från hemsidan!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi