En podcast om karriär, födelsedagskalas för sin bästis och skaldjursbrunch med extra allt.

Tog mig ut från kontoret för en eftermiddag med tre olika stopp. Hade på mig min nya fuskpäls från Rut & Circle som jag redan trivs väldigt bra i!

Första stoppet var hos Stylein där jag skulle få en genomgång av deras kommande kollektion.

Vi drack champagne, gosade med Elins bebis och pratade mode. Det här var ett av mina favorit-set.

Sen åkte jag vidare till Modettes kontor där jag skulle gästa deras karriärista-podd! Jag berättar om mitt nya företag i podcasten så det får ni inte missa. Lovar att länka när det kommer upp i nästa vecka!

Sen hade jag ett möte med det företaget som ni får höra mer om i nästa vecka (det är alltså något jag gör vid sidan om mitt heltidsjobb!). Jag missade dock att fotografera… Vi drack i alla fall cava på Hotellet medan vi gick igenom lanseringen.

Sen gick jag hem och drack rödvin medan min man lagade paella till oss <3

I lördags gick jag upp vid nio, tog på mig detta set från Nike och gav mig ut på en powerwalk. Jag skulle till min lägenhet för att öppna upp för städfirman som skulle komma inför lägenhetsvisningarna! Sen promenerade jag hem igen…

Åt frukost, läste lite, tog en långdusch, åt lunch och gjorde mig sedan i ordning för dagens kalas.

Min älskade, bästa vän Caroline hade öppet hus för att fira sin födelsedag.

Vi hade så himla trevligt! Extraplus när Shire kom som jag inte träffat på typ ett år. Vi drack bubbel och pratade gamla minnen.

Efter en mycket trevlig tillställning gick vi hem för pizza och filmkväll. Bästa beslutet någonsin.

I söndags morse gjorde jag mig i ordning och tog mig sedan för andra dagen i rad till gamla lägenheten. Jag skulle se så att allt såg fint ut inför visningen. Det gjorde det verkligen, Gud vilken vacker lägenhet jag har bott i alltså.

Jag tog mig vidare till Mr French för en dunderbrunch med tjejerna.

Bästa brunchbuffén jag stött på i Stockholm, jesus alltså. Allt ifrån charkuterier till fräscha sallader, miniburgare, olika sorters kött med tillbehör, varmt bröd, skaldjur i mängder och världens alla såser. För att inte tala om efterrätterna som dukades upp senare, rullade därifrån kan man lugnt säga.

Jag och Sara!

Efter min första tallrik med allt jag var sugen på, så avslutade jag med ostron och räkor som jag dränkte i citron. MUMS. Sen skvallrade vi som aldrig förr :))) Bilden snodde jag från Annie!

När jag kom hem fick jag världens kram av min kille i exakt den sekunden jag verkligen behövde en kram (hade gått hem i regnet och var allmänt ynklig). Kände för att gråta men kröp ner i soffan med lite tidningar istället.

Nämen! I Veckorevyn hittade jag mig själv och mina tips till Venedig! Mitt bästa tips är dock detta: åk dit, bara. Alla som säger att det inte är ett bra resmål är så jävla fel ute.

Till middag hade vi fått ett bud från Ica med deras Rosa Bandet-produkter. Under oktober månad har de ett gäng produkter där en del av intäkterna går till Rosa Bandet. Bra Ica!

Vi hade fått ett förslag på meny men killen härjade runt i köket och resultatet blev detta:

Ingefära och citron-lax med rotfrukter och en kålsallad. Yummie!

Efter maten läste jag klart mina tidningar och sedan kollade vi på filmen om Prinsessan Diana. Jag grät som vanligt…

  1. men hallå! PW=träning. Du kan ju visst 😉
    Mysig helg btw. Gillar din blogg hemskt mycket, tack för peppiga inlägg! puss

  2. Fast är det egentligen så ”bra Ica”? ICA gör om deras bästa marginalvaror till ”rosa-bandet” varor för att merförsälja. Hur många procent av försäljningen går egentligen till välgörenhet? Inte ens i närheten av vad ICA kommer att tjäna på kampanjen. Allt de gör är ju att de lyckas få deras kunder att välja ICAs egna varor framför varumärkena.

    1. Svar till Madeleine :
      Varför är det så fult att som varumärke tjäna egna pengar? Det är väl självklart att Ica även gör detta för egen vinning och för att marknadsföra sitt eget varumärke. MEN om de nu lyckas få ihop x antal tusen tack vare den här kampanjen så är det ju jävligt mycket bättre än de som gör ingenting. Och om de dessutom lyfter sitt eget varumärke så hatten av, alla rätt.

    2. Svar till Madeleine :
      Det är så företagsekonomi fungerar och mer specifikt marknadsföring och kommunikation. Visst kan vi bli irriterade på ”stora” företag som tjänar mer pengar på att spela på våra känslor (gällande bröstcancer), men det är BRA att ett stort företag FAKTISKT ens tar upp en sådan sak. Det är inte bara marknadsföring för ICA per se, utan även marknadsföring för bröstcancerforskningen.

  3. ..vill även tacka för en sjukt mysig och härlig blogg. Älskar att läsa den! ♥ kram på dig fina du!

  4. Hej Michaela!
    Tack för din fina blogg!!! Alltid peppande att läsa. Tänkte fråga om väskor, eftersom jag alltid gillat din stil. Om man ska slå till på en fin budget i 2000-3000kr klassen, vad skulle du då satsa på?
    Tack och ha det gott!
    Clara

  5. Tack för en så bra blogg, bra böcker, tidigare podd och för att du är en sådan fantastisk människa. Så inspirerande på alla plan. Borde finnas fler precis som du! ♥

  6. Du är så himla himla vacker! Din blogg är garanterat den bästa i bloggvärlden och jag går in flera gånger om dagen för att kolla om det har kommit något nytt inlägg. Vad har du för storlek i den fina fuskpälsen från Rut&Circle? 🙂

  7. Undrar också över glasen! Till den grad att jag går in och kollar kommentarerna VARJE gång de syns på bild för att se om du skrivit något… känner mig lätt manisk över just vinglasen.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi