BALENCIAGA

Jag har blivit kär i den här parfymen utan att ens doftat på den. Om den inte passar mig i smaken kommer jag bli så himla besviken. Är nämligen helt såld på det yttre… länge sen som jag såg en så vacker flaska.

Nya doften från Balenciaga

      1. Svar till forni:
        Kan inte personen som kommentera berätta vad som är trist med bloggen? Din blogg är huuur bra som helst Michaela! Älskar dina texter, dina bilder och mixen av allt du bjuder på; mode, vardag, mat, vänner, fest, resor. Fortsätt så. OM du har möjlighet så vore det guldvärt med lite skarpare foton. Lööööve your blogg sweetie!

        1. Svar till Karro:
          men åh, nu förstår jag ingenting. för jag själv älskar din blogg. det du skriver, hela dig! du verkar klok, och din blogg ger alltid något. är ja ledsen kan den trösta, de är ofta precis då du skrivit något vettigt pepp. eller så har du också en sådan dag, å jag känner mig inte så ensam mer. det är de som är så härligt med din blogg, hur man är mår så ger det något, inspiration eller stöd, men alltid mår jag snäppet bättre av att ha läst. älskar hur du är personlig utan att vara för privat, när du pratar om känslor, eller om en helt vanlig dag, ja alltså, dina texter. vet ingens texter jag älskar så mycket som dina, du är så bra på att skriva!!

          1. Svar till lisa:
            Åh, tack snälla fina! Antar att alla har olika smak, men om man inte gillar innehållet i bloggen kan det nog vara en idé att leta sig vidare bland alla bloggar. Jag trivs själv med innehållet i bloggen och tycker att jag har hittat något som funkar för både mig och mina läsare. Kul att du gillar det, det glädjer mig mycket. Puss!

  1. Frågar här eftersom jag vet att du håller på att sälja din lägenhet. Vi har precis köpt en ny bostad, som är jättefin och mycket större än den nuvarande. Lägenheten ligger ute till försäljning och jag har en sådan ångest att jag bara gråter.. Jag vill inte alls flytta längre. Vill inte alls ha vår nya bostad. Vad gör man åt dessa känslor?

    1. Svar till J. :
      Åh, låt dig känna det du känner men lita på att det kommer släppa! Du har bara lite separationsångest tror jag 🙂

      Kram!

  2. Tycker tvärtom att dina texter är det bästa med denhär bloggen! Älskar dina blogginlägg med enbart text, även om dina bilder förstås är fina de med! ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi