Rosa Bullar

Oktober betyder Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer. Idag fick jag ett bud med rosa bullar inför Kanelbullens Dag där 10 kr av varje bulle (de kostar 25 kr) går till Rosa Bandet.

In på bullogram.nu och skicka några bullogram du också! Inte nog med att du förgyller människor dag, du hjälper även till i kampen mot bröstcancer. Jag skickade till min familj så jag hoppas att de blev glada 🙂

<3

  1. Synd bara att socker är lika farligt som tobak och ökar risken för cancer och höjer återfalls risken väsentligt. Så är det något du bör undvika så är det socker med andra ord: Sjukt dålig kampanj!!

  2. Håller med, fruktansvärt motsägelsefull kampanj med tanke på hur farligt socker är och framförallt när det gäller cancerrisk. Oseriöst.

  3. Tänk på att kanelbullens dag innefaller samma dag som djurens dag. Iår kommer man att uppmärksamma hemlösa djur, visste du att det finns tusentals hemlösa katter, men att staten skjuter de flesta. Kanelbullens dag är ju fett med mumsigt och så men det skulle vara bra om många uppmärksammande djurens dag också, det behövs. den 4 oktober 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi