Skin Perfection Challenge – Advanced Correcting Serum

\n

\n
\n

Jag måste slå ett slag för doften i Loreals hela Skin Perfection-serie. Jag ogillar starka dofter och vill gärna att det ska dofta… mysigt liksom. Rent, fräscht och naturligt. Något jag verkligen tycker att den här serien gör. Det är lätt att misstro en rosa förpackning för att dofta ”flickigt” och konstgjort, men den doftar verkligen naturligt. För någon som är så känslig som jag är så är det en lyx och det var faktiskt anledningen till att jag tackade ja till samarbetet också (hade ju inte hunnit testa produkterna innan, bara se och lukta!).

\n
\n

\n
\n

Till mitt superteam:

\n
\n

Hur går det för er i Skin Perfection Challenge? Vi ligger på en stadig andraplats men jag tror absolut att vi har möjlighet till förstaplats om vi bara delar allt vi gör under den här veckan! Så nu har vi gasen i botten ända in i mål så att vi kan avsluta kampanjen med några glada vinnare.

\n
\n

Vad tycker ni om veckans produkt? Advanced Correcting Serum har som mål att minska porer och släta ut huden. Fungerar det för er?

\n
\n

Vilken produkt är er favorit?

  1. dör för ANTI-FATIGUE PERK-UP CREAM, vet inte om den heter det här också?
    har gjort så mycket reklam för den på instagram så folk tror att jag är sponsrad. är vanligtvis inte speciellt insatt i sånt här och bryr mig inte så mycket, men fick en chock när jag använde den. från trött, glåmig, GRÅ(!!!) såg jag levande ut. fattar inte hur nåt sånt kan ändra hela ens humör! rekomenderas starkt!!

  2. Alltså jag total älskar hela serien! Känns väldigt ”lätt” och fräsch på huden & doften är ju helt gudomlig. Stort plus för de fina förpackningarna också 🙂 så himla glad att jag fick chansen att delta i denna utmaning, tack underbaraste du. Kram & hoppas du får en fin helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi