I want to be… forever young.

Ni som inte har sett det här magiska klippet än, GÖR DET. Jag har chattat med mina vänner hela dagen om hur vackert det är <333

  1. Håller med, kan inte få nog. Har säkert sett det tio gånger det senaste dygnet… Får nästan tårar, så mycket kärlek! Se vad jag sa om klippet på min blogg!

  2. Alltsa va?? Det gjorde ONT i sjalen och hjartat att se det dar.. saaa mkt karlek pa en och samma gang! Satt och gapade de forsta minuterna sen kom tararna… alltsa Alska Karlek!!!!!!

  3. Holy moly vad jag grät! Haha, och jag är inget Beyonce-fan annars, men det här kan ju vara något av det vackraste jag sett!

  4. Jag har sett klippet tusentals gånger sedan det las upp och varje gång flinar jag som attg jag vore naivt nykär och SUPERlycklig. Detta är så otroligt vackert att jag inte ens kan,, aaahhh can’t even!!

  5. inte för att jag vill vara negativ. Men Queen B ledsen ut. Ögonen avslöjar det mesta. Inte för att jag kan förutspå framtiden men det knakar nog i fogarna där.

  6. Helt fantastiskt klipp! Ena havlan av mig är så himla avundsjuk att inte jag lever det där livet, medan den andra halvan blir så sjukt brutalt sporrad att faktiskt hamna där!!
    Sicken kärlek. Så mycket kärlek.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi