THE PERFECT APARTMENT

Idag har vi som sagt fotograferat min lägenhet som kommer ut på Hemnet senare i veckan. Kommer självklart att länka dit när den ligger uppe, men tänkte visa er lite bilder jag tog på lägenheten med mobilen idag. Den här lägenheten alltså, herregud vad underbar den är!

<3!

  1. Alltså jag är SÅ besatt av din lägenhet och har verkligen väntat på dagen du säljer den – nu är den dagen här och jag gråter över att jag bara nyss tagit studenten och inte har råd att köpa den. Än. Är man creepy om man ber om att få första tjing när de nya ägarna ska sälja lägenheten igen? Haha..

  2. Jätte fint 🙂
    Jag har en fråga, du är ju typ expert på kärlek! Så jag är ihop med en helt jätte underbar kille men jag har pratat med en annan kille samtidigt som vänner då men nu har jag börjat få känslor för honom! Och det verkar också som han skulle ha känslor för mig. Så jag undrar vad jag ska göra?

    1. Svar till Michelle:
      Hej Michelle,
      Nu frågade du ju inte mig och jag är ingen expert på kärlek. Men jag tycker absolut att du borde bryta upp med din nuvarande kille om du känner att du börjat få känslor för en annan. Dels för dig själv, men även för din kille. Det känns otroligt elakt att vara tillsammans med någon och ha känslor för en annan. Och så tycker jag att du borde göra det nu innan det går för långt. Lycka till!

  3. Lite roligt för jag bodde nämligen i samma lägenhetshus i andra hand men flyttade från den för en månad sen. Hissen är ju så långsam så en dag när jag väntade på den såg jag ditt namn på dörren 🙂 Jag förstår att det måste vara jobbigt att skiljas från den fina lägenheten (med fantastiskt läge också!). Så kände jag med. Fantastisk lägenhet där jag bodde också, 4 trappor upp. Hade dock ingen möjlighet att bo kvar eftersom jag och min kille, som jag bodde tillsammans med, gjorde slut. Alldeles för dyrt att bo i andra hand själv där tyvärr….gråter lite. 🙁

    1. Svar till Linn:
      Men va, är det sant! Vad roligt! Synd att vi aldrig stötte in i varandra 🙂

      Och ja, jag kommer också sakna Kronobergsgatan 28, ett underbart ställe!

  4. Brukar tänka på det här citatet: If you love two people at the same time, choose the second. Because if you really loved the first one, you wouldn’t have fallen for the second.
    -Johnny Depp

  5. Brukar tänka på det här citatet: If you love two people at the same time, choose the second. Because if you really loved the first one, you wouldn’t have fallen for the second.
    -Johnny Depp

  6. Hej finaste Michaela! Vet du var skrivbordet kommer ifrån? Flyttar ihop med min kille snart och exakt ett sånt skrivbord skulle jag vilja ha i vardagsrumshörnet… Kram ♥

  7. Åååh du måste berätta vart du har köpt det skrivbordet!! Såg ett liknande i en tidning men det stod aldrig vart det var ifrån!! Så vart har du köpt det eller vad är det för märke? Supertacksam för svar 🙂

  8. Hej på dig! Vilken fantastiskt trevlig och inspirerande blogg du har! Vill tacka så mycket för det. Du verkar dessutom vara en tjej med ett jäkla driv och ambitioner. Hur som helst,jag skulle vara tacksam om du kunde tipsa om jackor/kappor du tycker man ska satsa på i vinter! Skulle verkligen vara härligt att lägga pengar på något om är tidlöst! So både funkar till vardags och finare tillfällen! Ha det toppen!Kram: Elin

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi