Jag och min dator

September månads krönika finns nu att läsa här om ni vill! Den handlar om hur något materiellt faktiskt går att älska som att det vore levande.

  1. Helt otroligt fantastisk krönika. Så sann och så vacker. Det är såsåså sant, materiella ting kan handla om och bli så mycket mer. Tack Michaela, för en fantastisk krönika. Ska visa den för alla jag känner. Stor kram

  2. Hej Michaela!

    Vilken intressant krönika du har skrivit, den väckte massa tankar och funderingar hos mig. Det här med att materiella saker inte ger någon lycka är ju något som i princip är en vedertagen sanning nu känns det som. Det är ”fult” att vara materialistiskt. Därför är det riktigt intressant att höra att du tycker annorlunda, kan inte du berätta lite mer om det? Vad är din inställning till lycka? Jag har läst en del av den lyckoforskning som finns och det jag har hittat säger att materiella saker aldrig kan göra en lycklig.

    Tack för en fantastiskt grym blogg förresten;) Ha en fin måndag!

    1. Svar till Nicole:
      Hej Nicole!

      Jag har ju ägt saker som inte lever, som gör mig lyckligare än vissa vänner. Både mia datorer, men även min lägenhet, har varit så. Jag kan på riktigt hävda att jag har älskat min första bostadsrätt mer än många vänner. Den har varit min bästa vän, även om den inte lever. Det är sjukt, men också sant. Den vaggar in mig i trygghet som ingen annan. Hur ser du på lycka i materiella ting?

      Bästa
      M

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi