LEATHER PANTS

Jag är tonårsaktigt förälskad i mina nya skinnbyxor från Stylein. Mjuka som tights och vassa som tusan. Kändes som om jag promenerade rätt ut ur en modetidning i morse.

De är dessutom det perfekta plagget i min höstgarderob. Igår bar jag ner alla sommarkläder i källaren och sorterade ut alla sommarplagg som ska säljas på framtida bloppisar, sedan tog jag upp höstkläderna och rensade garderoben. Nu hänger bara riktiga favoriter där, vilken fantastisk känsla det är. Jag satsar på en liten men perfekt garderob som inte innehåller kläder i överflöd, men kläder som jag älskar och som gifter sig bra med varandra.

Föga förvånande går hela min garderob i vitt över till beige, grå, ljusblå och vit. Men det är ju så fint!

  1. Så himla bra initiativ, älskar att ni mer inflytelserika bloggare lyfter fram ett miljötänk där man investerar i riktiga favoriter snarare än massa massa kläder ”bara för att” 🙂

  2. Hej Michaela, jag älskar din blogg, men… jag undrar om du har tänkt på kött och skinnindustrin i dagens samhälle, och hur människor föder upp och dödar djur endast för sin egen njutning och, som i detta fallet, ett par snygga byxor. Du bloggar ju också mycket om mat, inte sällan kött.. Jag dömer ingen, men jag undrar bara om du reflekterat över detta? kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi