En lördag på ett slott

I lördags vaknade vi upp till ett Toscana som vilade i morgonsol. Ser ni den låga dimman längre bort? Det är så jäkla häftigt att vädret är så lokalt i Italien. Ibland kan det liksom regna på en och så går man tre meter bort för där är det strålande sol.

Francesco äger inte bara hela vingården med allt vad det innebär, utan även det här slottet som är så pass stort att ingen vet hur många rum (!). Hans dotter visste inte ens hur många våningar det var, och då har hon ändå bott i det under några år. Förstår ni vilket spökslott? Alldeles otroligt. Kunde inte tro att det var sant när vi fick gå in och promenera omkring, i en barons slott bara sådär!

En selfie på slottstoaletten…

En selfie i ett av de 45 olika sällskapsrummen…

Vi var i slottet för att spela in en liten film som ni kommer att få se senare. Här står vi i matsalen och väntar på att få duka.

Efter en hel dags inspelning och slottshäng var vi klara och det firades med vin i solnedangången.

Från vänster: Maria från juryn, Francesco Ricasoli, Rickard Forsberg som vann tävlingen, Emma från juryn och så lilla jag.

Avslutningsmiddag med pangviner, god mat och skratt i överflöd.

Man skojar inte bort Brolio-vinerna som vi drack under den här resan alltså. Jesus.

Sen var det söndag och jag landade precis lagom till valvakan i ett Stockholm i solnedgång. Taxi Stockholms nya vip-service hämtade upp mig med namnskylt och allt på Arlanda, om det inte är lyx så vet jag inte vad!

Ska se om jag kan sno lite fler bilder från mina kära Toscana-vänner också 🙂

  1. Åh fina Michaela! Du är sagolikt vacker och skriver blogginlägg som får mitt hjärta att längta efter att se världen. Tack för att du delar med dig.

    1. Svar till Tina:
      Heje

      Jag mår mycket bra men har tappat 6 kg i vikt på ett halvår, utan att egentligen veta varför. Tror det kanske har lite med stress att göra… men annars är det fint 🙂

      P.s Gulle dig som bryr dig 🙂

  2. Allt ser superhärligt ut och du är supersnygg som vanligt.
    Undrar dessutom vart ditt mobilskal är från? Kan inte släppa det haha, måste ha 🙂

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi