Att fånga en känsla

Jag besökte ju Toscana med ett stort sällskap, men speciellt med två damer som var en del av den jury vi tillsammans satt i. De var otroliga och om ni inte har läst deras bloggar ännu måste ni genast gå in och göra det.

Maria hittar ni här, hon är en av de mest energigivande människorna jag någonsin har träffat, och dessutom skriver hon om mat som ingen annan.

Sedan har vi Emma, vars blogg fascinerar mig oerhört. Hur den dansar mellan bild och text i perfekt symbios… det är en konst som inte många bloggare klarar av. Personligen så drivs jag av ord, många andra drivs av foton, men Emma lyckas med båda.

Jag gick in och tittade på hennes bilder från Toscana, tappade andan och kunde inte tro att det var sant. Har jag fått vara med där? Men det har jag ju! I det där fantastiska, obeskrivliga som hon på något sätt ändå lyckats beskriva i bild och text.

Med andra ord, gå in och titta hos henne för att få en ordentlig bild över den otroliga resa jag precis har kommit hem från.

Alla bilder är brutalt men vänligt lånade av Emma, ”Att vara någons fru”.

  1. Hej Michaela!
    Jag tycker att du har så himla fin hårfärg,
    jag är också brunhårig och vill bli ljusare. Därför
    ville jag kolla med dig vem det är du har färgat håret
    hos på bangerhead? 🙂

  2. hej Michaela!
    vet inte vad ja ska göra…men minns att du har berättat att du var tsm med din första kille i fyra år. nu är det så att jag också varit det med min första kille och vi har det väldigt dåligt nu,tror det kommer att sluta med att vi gör slut.. min fråga är hur fan ska jag gå vidare från det här..? känns som om min värld går under.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi