Amanda & Shoans bröllop

Min helg började ju, som för de flesta, i fredags. Det vankades hemmakväll och jag lagade kantareller till middag.

Blev smygfotad as usual…

Här var det ljuvligt goda slutresultatet, jag rekommenderar er verkligen att gå hem och laga detta recept pronto!

På lördagen var det äntligen dags för Amanda och Shoans bröllop. Som vi längtat! Vi sågs på Riche hela gänget för en fördrink. Jag var helt pirrig när jag kom dit, alla var så fina och glada. Det värmde i hela hjärtat.

Sen bar det av mot Ulriksdals Slott där vigseln skulle äga rum i kapellet. När Shoan med sina marskalkar hälsade alla välkomna vid trappan i den lugna eftermiddagssolen, äej redan där fick jag tårar i ögonen. Sedan gick vi in och så öppnades dörrarna…

… och så steg världens vackraste brud in (i en magisk klänning av Ida Lanto). Sedan hölls en vacker, avslappnad och härlig vigsel som fylldes av hjärtliga skratt och (från mig, såklart) många tårar.

Efter vigseln åkte vi vidare till Kungliga Borgen där bröllopsmiddagen och festen skulle äga rum. Vi hade så tur med vädret, kvällssolen var helt sjukt vacker och allt var perfekt. Här håller Amandas mamma ett välkomsttal.

Sedan var det champagne och ostron (yum!) i trädgården.

Selfie på toaletten (varför gör man alltid så?)

Gruppbild!

Snygga kvinnor! Alltid redo för selfies haha…

Efter en timme blev det dags att slå sig ner till middagen. Vi var cirka 100 gäster och när vi satt oss kom brudparet indansande till en Jay Z och Beyonce-låt. Älskar dem för det.

Det roligaste med ett svenskt bröllop som har persiska inslag, är ju att det spelas persisk musik som alla regelbundet ställer sig upp och dansar till. Så HIMLA roligt!

Nina, jag, Danni och Steffi tar en paus mellan varmrätt och dessert.

Middagens fylldes sedan av vackra tal, bröllopstårta, shots och dans i mängder.

Nina, jag och Amanda

När middagen var avslutad gick vi ut för att fånga brudbuketten. Jag fick den inte :((( Får väl helt enkelt tvinga min kille att fria till mig???

Plötsligt var borden borta och istället var hela lokalen ett dansgolv – perfekt! Så dansade vi i fyra timmar.

Höjdpunkten på kvällen när Dr Alban uppträdde!!!

Fantastisk, fantastisk kväll. Tack snälla Amanda och Shoan för att ni bjöd på denna underbara dag och stort grattis till ert nyblivna äktenskap. Jag önskar er all lycka <3

  1. Kvinna! Är du alltid sådär snygg eller har du någonsin dagar med mjukisar, kanske ett hål i tröjan och fettigt hår?

    Är innerligt glad över din och Dashas podd, synd att det är ”över” men så himla glad över all tid ni har lagt ner på den ändå. Har fortfarande sista avsnittet kvar att lyssna på :)).

    Nu när jag ändå skriver vill jag passa på att säga att du verkar vara en sån himla härlig tjej, älskar att du har samma passion för mat som jag har(mat♥333).

    Kramar! 🙂

    1. Svar till Amanda:
      Hej gulligaste du!!!

      Jag tycker om att vara fin så skulle hellre dö än glida omkring i mjukisbyxor och typ pappas gamla t-shirt haha. Jag trivs bättre om jag känner mig hel, ren och fräsch 🙂

      Tack för finaste orden, de värmer massor.

      Puss!

  2. Åh så mysigt och fint med bröllop! Tycker man får gå på bröllop alldeles för sällan.. Men å andra sidan vore det kanske inte lika härligt om det hände oftare… 🙂

  3. fint men en liten fråga ang klädsel: ser ut som att flera tjejer har på sig vitt, trodde det var brudens färg? undrar eftersom jag ska på bröllop om en månad och så gärna vill ha min fräscha vita whyredklänning men inte riktigt vågar! puss

    1. Svar till mika:
      Hej tjejen,

      Klänningarna är beiga och puderrosa, men min kamera är så dålig så det framgår inte så bra. Vitt är tyvärr no no på bröllop 😉

      Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi