Skin Perfection Challenge – Anti Tiredness Instant Beautifier

Den här veckan har vi i Loreals Skin Perfection Challenge testat produkten Anti Tiredness Instant Beautifier. För mig passade denna produkt perfekt för veckan som gått med tanke på att jag varit i Barcelona där det var sena nätter för att sedan komma hem och vilja vara drop dead gorgeous i lördags när det vankades bröllop (!).

\n
\n

\n
\n

Nu får ni ju höra mina recensioner om de övriga produkterna kommande veckor, men jag kan avslöja att jag tror att detta är favoriten. I min stressade tillvaro behöver jag produkter som lugnar ner, stramar åt samt tar bort puffiga ögon och irriterad hud. Något som den här produkten hjälper mig med.

\n
\n

Tack för perfekta produkten för just denna vecka, Skin Challenge!

\n
\n

Vad tycker ni andra i mitt lag? Är ni nöjda? Glöm inte att publicera era erfarenheter i alla sociala medier ni kan!

\n
\n

\n
\n

Såhär snygg (och pigg!) var jag i lördags 😉

\n

  1. Älskar killens kostym ♥ sån färg ska min fästman ha när vi gifter oss! PS: snygg du är som blondie inte alla som kan pull it off puss!

  2. Verkar som att man inte kan dela blogginlägg och instagrams som man har skrivit och sånt på hemsidan? Eller är det bara jag som är trög? 🙁
    Får man bara ”poäng” för det man publicerar på L’oréals hemsida?

    Ps. Shit vad det strålar om dig!!

    1. Svar till Mimmi:
      Jo men det borde man väl kunna göra? Jag tror att det räcker med att hashtaga för att det ska räknas, men publicera dem på hemsidan för säkerhets skull 😉 Puss och TACK!

    1. Svar till Mhm:
      varför skulle de vara hennes kille? kanske är hennes kompis bara eller hennes tjejkompis kille……???

  3. Vacker du är!
    Jag är med i ditt team och måste säga att den här produkten är verkligen fantastisk!
    Jag har börjat på ett nytt jobb och är hur trött som helst av alla nya intryck! Börjar tidigt på mornarna och orkar inte sminka mig så den här cremen är verkligen i rätt tid för mig! 😀

    Ser fram emot kommande veckor!
    kram

  4. Jag tycker den krämen fungerar jättebra! Hade gärna sett att den var mer färgad för att täcka mer, men annars är den super.

    Tack för en bra blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi