En magisk tisdag i Barcelona

Vår tisdag i Barcelona började med poolhäng och följdes av lunch. Vi drack cava-sangria <3!

Sen var jag tvungen att svalka av mig medan han låg i en solstol och smygfotade ca 50 bilder på mig haha.

Här kom jag på honom…

En jordgubbssmoothie på eftermiddagen 🙂

Följt av mer sol, bad och läsning.

Efter några timmar gjorde vi oss i ordning och tog oss ut på stan för shopping.

Här smygfotade jag mig själv i en spegel på Prada medan killen köpte ett skärp.

Pit stop för en drink!

Sen blev det en enkel middag på en båt vid hamnen…

… den såg jättefin ut så det blev perfekt 🙂

Lite kul att vi började kvällen med att sätta oss på en riktig trist tapas-restaurang för middag och blev så ledsna när vi insåg att vi ”slösat” en måltid på tråkig mat. Så vi shoppade några timmar och tog en drink tills vi fått upp lite hunger igen, sen gick vi hit och åt en till middag som var enkel men god och fantastiskt trevlig. Det slutade med att vi gick till en bar för drinkar och vips så var klockan halv tre på natten. Älskar när en kväll går från hopplös till underbar.

  1. Åh va mysigt det ser ut!

    NÀr börjar din och Dashas podd igen? Kan inte ni ta ett avsnitt och prata jobb? Typ kÀrlek till ett arbete, kollegor osv? Vore jÀtteintressant att höra hur ni resonerar kring arbete, om man ska lÀmna det pÄ kontoret, vad man gör om man inte trivs, hur man klÀttrar eller hur man vet vad som Àr rÀtt och man vill göra? BerÀtta lite om era Äsikter. Vore jÀttenintressant!

  2. Idag lyssnade jag igenom cirka sju avsnitt av er podcast! Det kĂ€ndes som att trĂ€ffa tvĂ„ gamla kompisar! Älskar att lyssna pĂ„ er!

  3. BÀsta Michaela, kan inte du göra ett inlÀgg om hur du stylar ditt hÄr? Jag tycker du fÄr till det sÄ jÀkla snyggt, bÄde uppsatt och utslÀppt. Hur fÄr du sÄ bra volym nÀr det Àr utslÀppt och hur gör du för att luggen ska ligga sÄdÀr snyggt bakÄt?

    MĂ„nga kramar!!!

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi