Tapas från himlen, bakfyllor från helvetet.

I måndags vaknade vi upp i Barcelona efter en underbar första dag (som ni kan läsa om här). Lätt bakfulla gick vi ner till poolen för att bada av huvudvärken.

Efter ett dopp var det dags för lunch, sen låg vi i en solsäng och kramades resten av dagen.

På kvällen gjorde vi oss i ordning innan det var dags för middag. ”Badrummet” låg i sovrummet och toaletten hade en genomskinlig dörr, stackars oss och alla andra par som försöker hålla sin relation romantisk alltså. Fy, lite privatliv kan man väl få ha…

Nej men här sitter jag helt casual och kollar på utsikten :)))

Redo för middag!

Vi gick till Tapas 24 för en riktig tapasmiddag. Holy Mother vilken tapas sen. Först ut minitacos.

Sen kom de här små mackorna tillverkade av Gud himself. Grillade mackor fyllda med mozzarella, iberico och tryffel (!!!). Jag är ju allergisk så tog ett piller och åt två tuggor, grät sedan när killen nöjt svalde resten. Har på riktigt tänkt på dessa små ting flera gånger sen dess.

Det här då – miniburgare som har grillats hel med bröd och allt för att sedan serveras med gåslever-mousse som man smörar på brödet. ALLTSÅ!!! Fattar ni? Kan ni tänka er? Bokar ni en flygbiljett nu?

Efter ett helt gäng rätter till (men ska inte tråka ut er med bara matbilder) var det dags för efterrätt – chokladmousse med olivolja, havssalt och crostini.

Tack för den här riktigt grymma dagen i mitt liv livet!

  1. Hej världens största inspirationskälla! Härliga Forni, jag vill så gärna starta en blogg då jag verkligen ääälskar att skriva och uttrycka mig. Därtill har jag även ett stort intresse för hälsa, välmående och mode. Hur blir min blogg stor, hur ska jag marknadsföra den? Vill inte sitta och skriva till bara ett par stycken, jag vill bli som dig! Kram, fortsätt så som du gör, för du gör det så himla bra! Det allra varmaste hälsningarna från Alice till dig, Forni.

  2. Åh, maten ser ju underbar ut! Men jag får alltid lite ont i magen när någon har ätit gåslever/gåslevermousse, framför allt utomlands. Jag tycker att alla som äter det borde försäkra sig om att djuren det kommer ifrån har haft det så bra som möjligt och inte tvångsmatats.

  3. Åh, maten ser ju underbar ut! Men jag får alltid lite ont i magen när någon har ätit gåslever/gåslevermousse, framför allt utomlands. Jag tycker att alla som äter det borde försäkra sig om att djuren det kommer ifrån har haft det så bra som möjligt och inte tvångsmatats.

  4. Vilken magisk dag! Älskar för övrigt att, i bilder, få följa med dig under en dag så här Michaela. Du är grym och väldigt inspirerande! Glöm aldrig det!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi