MY HAIR

Jag får en himla massa frågor och komplimanger om mitt hår, vilket gör mig himla glad eftersom jag har haft problem med fettigt hår i flera år. Nu har jag dock äntligen fått bot på det och har en frisyr jag tycker mycket om.

I alla fall så kommer här den lilla informationen som finns kring mitt hår, eftersom jag har fått en del frågor på senaste.

För det första så färgar jag håret på Bangerhead Studio, det är tjejerna där som lyckas få till den perfekta nyansen på mitt hår. Jag är väldigt tacksam över detta!

Jag tvättar annars mitt hår var tredje dag med Redken Scalp Oil Detox och har sedan i Redken All Soft Heavy Cream i hårtopparna (jag har aldrig balsam eller inpackningar i hårbotten).

Efter att jag har tvättat håret så har jag i Kerastase Mousse Bouffante eller Forme Fatale i handdukstorkat hår för att få lite volym när jag sedan fönar.

Morrocan Oil i hårtopparna.

Föna!

Mellan varven kör jag torrschampoo, just nu Kerastases Powder Bluff. När jag vill ha lite glans i håret använder jag Morrocan Oils skimrande glans.

Det här är det jag använder för att mitt hår ska må bra, för att få till frisyren där allt hår ”ligger bakåt” som på bilden överst så brukar jag helt enkelt föna det bakåt samt använda torrschampoo mellan tvättarna.

Puss!

  1. Åh vad kul att du gjorde detta inlägg! Det har vart efterfrågat. Använder också håroljan från morrocan! Den är superbra.
    Ditt hår har växt jättemycket sen förra året om man gör tillbaka i bloggen och kollar. Spar du ut? 😀 Kramis

  2. Hej!
    Vill bara säga att min frisör säger att moroccan oil är det värsta man kan ha i håret, oljan är så fet att den täpper igen hårstråna så att det till slut går av!

  3. Alltså du e ju bara så bubblande jävla vacker ! Strålar om dig kvinna ! Älskar din stil , ditt sätt att skriva på . Du verkar vara en helskön människa och superuperfin både på insidan och utsidan ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi